fbpx

Ordina valt in de prijzen bij Oracle Benelux Partner Awards 2019

Ordina heeft de IaaS & PaaS Partner Award of the Year gewonnen tijdens de Oracle Benelux Partner Awards 2019. Een fraaie prestatie voor het Oracle-team van Ordina dat hiermee loon naar werken krijgt.

Ordina kreeg de onderscheiding onder andere vanwege de manier waarop het Ordina-team de overgang van traditionele Oracle-database beheerteamrollen naar cloud beheer architecten opnieuw heeft gedefinieerd.

De transformatie van de Oracle business unit naar cloud-gebaseerde proposities in plaats van de traditionele rol van system integrator is een geweldige aanpak

De jury was ook bijzonder gecharmeerd van de wijze waarop Ordina luchthaven Schiphol heeft geholpen met de migratie van Oracle eBS naar de Oracle Cloud. Schiphol vroeg met het oog op de toekomst om een schaalbare oplossing. Ordina heeft daaraan invulling gegeven door te kiezen voor een cloudoplossing in de vorm van Oracle IaaS als platform. “De transformatie van de Oracle business unit naar cloud-gebaseerde proposities in plaats van de traditionele rol van system integrator is een geweldige aanpak”, aldus de jury.

Business unit manager Daniël Peterse van Ordina was bijzonder te spreken over het winnen van de award. “Ja, echt hartstikke gaaf en een knappe prestatie van het hele team dat in een hechte samenwerking met Oracle zich geweldig heeft ingespannen en daarvoor nu terecht wordt beloond. Tevens laten we zien dat onze cloud-gebaseerde proposities op basis van onze businesspropositie Business platforms & Cloud aanslaat in de markt.”

Het event voor Nederlandse en Belgische Oracle-partners vond plaats in het Noord-Brabantse Drimmelen.