Ordina scoort uitstekend in MT500

Ordina scoort uitstekend in MT500 als aantrekkelijke werkgever

Ordina is in de MT500 in de categorie ICT-dienstverlening in de top 4 geëindigd op het onderdeel aantrekkelijke werkgever. Een heel mooi resultaat in de wetenschap dat met de toegenomen krapte op de arbeidsmarkt een goede reputatie onder medewerkers en potentiële arbeidskrachten voor veel bedrijven cruciaal is.

Bovendien was Ordina nummer 2 als runner up in de categorie ICT-dienstverlening.

MT500

De MT500 is het jaarlijkse verslag van een onderzoek naar het imago van Nederlandse bedrijven onder managers, beslissers en leidinggevenden. Kenmerkend voor de aanpak van de MT500 is de peer-to-peerbeoordeling: respondenten vellen alleen een oordeel over bedrijven die actief zijn in hun eigen branche. Bedrijven worden beoordeeld hoe een bedrijf scoort op klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering en goed werkgeverschap.

In de overall lijst is Shell voor de vierde keer op rij verkozen tot het beste bedrijf van Nederland. In de categorie ICT-dienstverlener was de eerste plaats weggelegd voor Google.

Ordina verbindt en versnelt

Onlangs is de nieuwe positionerings- & arbeidsmarktcampagne van Ordina van start gegaan met als thema ‘Ordina verbindt en versnelt’. Met reclame op snelwegmasten, radiospots op BNR en advertenties in Het Financieele Dagblad brengen we Ordina vanuit de herkenbare oranje stijl onder de aandacht bij klanten en potentiële medewerkers. Daarnaast vergroten we onze online presence via banners en onze eigen social media-kanalen.

In de hoofdboodschappen voor zowel de positionerings- als de arbeidsmarkt staan ‘data’ en ‘digitale acceleratie’ centraal. Via de digitale banners worden geïnteresseerden doorverwezen naar informatie op de Ordina-website.

Mocht je interesse hebben om bij Ordina te werken? Bekijk dan onze vacatures op deze pagina.