fbpx

Ordina sluit zich aan bij Pledge 1%

Ordina heeft zich aangesloten bij de Pledge 1%-beweging die bijdraagt aan het creëren van een betere wereld. Meer dan elfduizend bedrijven in meer dan honderd landen doen hieraan mee door 1% van hun vermogen, winst, producten of tijd belangeloos weg te geven aan een doel naar keuze.

Ordina wil een bijdrage leveren door 1% van haar tijd te besteden aan projecten voor maatschappelijke organisaties. Uitgangspunt is dat de projecten gerelateerd zijn aan ons vak. Daar leveren we immers de meest toegevoegde waarde.

Door onze samenwerking met Pledge 1% kunnen Ordina-medewerkers als vrijwilliger deelnemen aan projecten van externe maatschappelijke organisaties, zoals een NGO, stichting, onderwijs- of zorginstelling of organisatie die ANBI is geregistreerd. Inmiddels is binnen Ordina een pilot van start gegaan met een ‘Projectenhub’, waar beschikbare medewerkers kunnen werken aan verschillende projecten.

Ton Mulleneers, directeur Delivery en initiator van Pledge 1% binnen Ordina: “Pledge 1% is een prachtig initiatief dat we graag ondersteunen. Als Ordina vinden we het belangrijk om deel uit te maken van dit netwerk en 1% van onze tijd aan maatschappelijke projecten en doelen te besteden. Op deze manier kunnen we invulling geven aan onze ambities op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.”