fbpx

Ordina Top Employer voor 2022

Ordina is gecertificeerd als Top Employer voor 2022 vanwege haar uitstekende HR-beleid. Dit geldt zowel voor Ordina Nederland als Ordina Belgium.

Ordina is geselecteerd op basis van een goede score op arbeidsvoorwaarden, training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden, cultuurmanagement en innovatie.

An Paesen en Wendy Aendekerk, verantwoordelijk voor het HR-beleid in Nederland, België en Luxemburg, zijn bijzonder te spreken over deze certificering. Wendy Aendekerk: “Dit is iets om trots op te zijn. Voor zowel Ordina Nederland als Ordina Belgium hebben we een certificering behaald. Daarmee laten we zien dat we volop investeren in onze medewerkers en in een in een aantrekkelijke, inclusieve bedrijfscultuur.”

An Paesen vult aan: “Het is bovendien een erkenning van goed werkgeverschap en een bevestiging dat onze HR-strategie positief onderscheidend is. Voor Ordina Belgium is dit maar liefst de negende keer op een rij en ook Ordina Nederland heeft in de afgelopen jaren meerdere malen deze certificering behaald. Dit resultaat is alleen maar een extra aansporing om ons HR-beleid nog verder te verbeteren en ons als een aantrekkelijke werkgever te positioneren voor nieuwe medewerkers.”

Het Top Employers Institute doet internationaal onderzoek naar HR-beleid en arbeidsomstandigheden. De certificering wordt alleen toegekend als het onderzochte bedrijf aan een hoge standaard voldoet. Certificering gebeurt op basis van het HR Best Practise Survey dat kijkt naar meer dan 600 HR best practices verdeeld over 10 HR-onderwerpen.