fbpx
Ordina winst Eset award

Ordina wint Champion Awards van ESET

Begin april heeft ESET Nederland de winnaars bekendgemaakt van de Champion Awards 2020, waarbij Ordina als grote winnaar uit de bus is gekomen. Niet alleen hebben we de ESET onboarding partner award gewonnen, maar ook de Growth Star business award. Een hele mooie dubbelslag waar we bijzonder trots op zijn.

De ESET Champion Awards worden elk jaar door ESET uitgereikt aan IT-partners die de missie van ESET delen, namelijk Nederland veiliger maken. Ordina werkt nauw samen met ESET om organisaties bewuster en veiliger te maken op het gebied van security.

De ESET Onboarding Partner is de award voor de partner die in 2020 als nieuwe partner de grootste groei heeft doorgemaakt in het eerste jaar. De ESET Growth Star business award is de erkenning voor de partner met de grootste groei in new business in het zakelijke segment in 2020.

Eset ontwikkelt al meer dan dertig jaar toonaangevende IT-beveiligingssoftware en diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf in de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en twee factor-authenticatie.

De volledige digitale uitreiking kun je op YouTube bekijken.

Wil je meer weten over het Cyberdetection & Response-portfolio van Ordina? Download dan hier de leaflet.