fbpx
Het winnende Ordina-team, samen met Tim Coronel

Ordina wint NK Software testen 2018

Ordina heeft het NK Software testen 2018 gewonnen. Een geweldig resultaat voor het team dat gisteren tijdens het voorjaarsevenement van TestNet de eerste prijs kreeg overhandigd uit handen van autocoureur Tim Coronel.

Het Ordina-team, bestaande uit Geoffrey van der Tas, Iris van Blijderveen, Stijn Bunschoten en Erik Hendrikx, deed op 1 mei mee aan het kampioenschap onder de naam ‘Amazing Grasshoppers’. De opdracht bestond uit het testen van een website van Thieme Meulenhof, dat bestond uit leer- en toetsmodules voor lessen geschiedenis van het middelbaar onderwijs.

Na drie uur continu testen moest als eindresultaat een degelijk testrapport opgeleverd worden aan de product owner. De applicatie draait al enige tijd in productie en het was dan ook moeilijk bugs te vinden.

Ordina sleepte de eerste prijs in de wacht omdat de jury onder de indruk was van de goede communicatie en het gebruik van de mindmap om de test coverage aan te geven.

Met deze eerste plaats revancheerde het team zich voor de tweede plek die het in 2017 behaalde tijdens het kampioenschap NK Software testen.