App Design & Development

Van Idea 2 App

Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie over de juiste apps beschikt die waarde toevoegen aan uw organisatie? Voor nu en in de toekomst? Het ontwikkelen van apps (native, hybrid of web)  die technisch efficiënt en veilig werken en ook over de juiste user interface en user experience beschikken, is een hele opgave. Ordina kan u daarbij helpen.

Concept

Onze App Design & Development-experts zorgen ervoor dat, in nauwe samenwerking met u, alle requirements van de app worden bepaald en geprioriteerd. Deze requirements vertalen we samen tot een hoogstaande app die zeer gebruiksvriendelijk is.

Aanpak

Om een succesvolle app te ontwikkelen hanteren wij een Agile/Scrum-methodiek die begint met een Idea2App- en/of Idea2Scope-workshop. Deze workshops bepalen alle noodzakelijke requirements. Wanneer deze bekend zijn en een planning is gemaakt, starten we het ontwikkeltraject. Dit doen we samen met u in korte sprints om tussentijds te kunnen bijsturen.

Resultaat

Met onze aanpak beschikt u over een succesvolle app die niet alleen technisch goed is, maar ook de juiste user interface heeft en gebruiksvriendelijk is. Onze apps zorgen binnen uw organisatie voor de toegevoegde waarde en user adoption waarnaar u op zoek bent!

App Design & Development