Overzicht whitepapers High performance teams

Wilt u in korte tijd maximale klantwaarde creëren, uw time-to-market verkorten of de kwaliteit van uw IT-toepassingen verhogen? Denk dan eens aan de High performance teams van Ordina.

High performance teams zijn multidisciplinaire coalities van IT-professionals die op elkaar zijn ingespeeld. Ze beheersen alle relevante technologieën: van Java en Microsoft tot Drupal en Pega. Dankzij de omvang van onze organisatie kunnen we bovendien snel opschalen.

Meer weten over High performance teams? Ga naar onze pagina over High performance teams of download een van onderstaande whitepapers.

Whitepaper High performance scrumteam

Hoe zorg je ervoor dat een groep professionals uitgroeit tot een High performance scrumteam? In deze whitepaper delen Frans de Wilde en Linda Haak, beiden ervaren  scrum master en agile coach, hun visie op teamontwikkeling. En ze geven handvatten om een groep individuen te begeleiden in hun reis naar een High performance scrumteam.

Whitepaper Hoe agile teams te coachen naar ‘High performance’?

Meer realiseren met minder mensen en dan met name minder managers; veel organisaties implementeren Agile en Lean werken om teams zelforganiserend te maken. Maar wat als dat niet lukt?

Deze whitepaper geeft inzicht in teamontwikkeling en welke interventies een team verder helpen in de ontwikkeling naar zelforganisatie en ‘high performance’.

Whitepaper Performance measurement – Grip op groei

Om High performance teams te ontwikkelen die snel en effectief nieuwe klantwaarde creëren, hebben zij een vorm van navigatie nodig. Hoe kunnen ze anders bepalen welke verbeteracties nodig zijn voor maximale prestaties? Hoe weten teams anders wat hun sterke en zwakke punten zijn? En hoe kunnen ze vervolgens meten of de verbeteracties tot het gewenste resultaat leiden? Dit vraagt om performance measurement.

In deze whitepaper schetsen Herman Meeuwsen en Martijn van den Tillaart, agile coach en agile analist bij Ordina, hun visie hierop.