fbpx
Photo by Stephen Dawson on Unsplash

Partnership Ordina en SAS speelt in op digitale transformatie van organisaties

IT-dienstverlener Ordina en SAS, markleider in analytics, hebben een partnerovereenkomst gesloten om in te spelen op de digitale transformatie van organisaties. De data analytics-markt groeit hard, zowel in omvang als complexiteit. Dit vraagt om sterke spelers die bedrijven helpen om waarde te halen uit hun data.

Door de bundeling van kennis en ervaring zijn Ordina en SAS beter in staat om klanten te ondersteunen bij het succesvol inzetten van data. De combinatie van Ordina en SAS helpt organisaties om stapsgewijs en gecontroleerd te transformeren naar een datagedreven organisatie. De digitale transformatie wordt hiermee concreet.

Ordina is de grootste, lokale IT-dienstverlener in de Benelux. Ordina ontwikkelt en beheert innovatieve IT-toepassingen binnen de marktsegmenten overheid, financiële dienstverlening, industrie en zorg. Onder de business propositie Data-driven stelt Ordina klanten in staat om op basis van datamanagement en data analytics oplossingen, data efficiënt en effectief om te zetten naar waardevolle informatie.

“Ordina biedt met deze samenwerking haar klanten een zakelijk kompas om beter te presteren en relevant te blijven”, zegt Ton Mulleneers – Directeur Delivery Ordina.

SAS is marktleider in analytics en biedt oplossingen op het gebied van analytics, business intelligence en data management. Met het open SAS platform voor data en analytics is het mogelijk diverse innovatieve toepassingen en applicaties te combineren. Dit versterkt de innovatiekracht van organisaties, en maakt het tegelijkertijd mogelijk om op een robuuste en betrouwbare manier de resultaten van die innovatie in operationele processen te verankeren.

“Door de samenwerking met Ordina bieden we onze klanten een unieke combinatie van kennis en ervaringen en een nog completere aanpak bij hun transformatie naar een datagedreven organisatie”, vertelt Andre van der Meer – Business development SAS Overheid en Gezondheidszorg.

Neem voor meer informatie contact op met Eveline Rogier ( tel. +31(0)612584309) van de afdeling corporate communicatie van Ordina.