Paul van Dam verkozen tot FD Jong Talent 2019

Paul van Dam (34) is door het Financieel Dagblad, samen met 49 andere talenten, uitgeroepen tot Jong Talent 2019. Een fantastisch resultaat voor onze Ordina-collega die met zijn start-up Ordina Digital Services de prijs in de wacht wist te slepen.

Ordina Digital Services

Ordina Digital Services helpt bedrijven bij online vraagstukken, zoals de groei van hun websites en het verbeteren van apps. Het idee ontstond toen Paul en zijn toenmalig partner Niek Schroten klanten bij digitale projecten niet snel genoeg alle expertise konden bieden. Met de start-up binnen Ordina wordt dit probleem opgelost.

Strenge selectie

Aan de award gaat een strenge selectie vooraf. Kandidaten mogen niet ouder zijn dan 35 jaar, moeten zich onderscheiden met verrassende en vernieuwende ideeën en hebben minimaal één aantoonbare prestatie geleverd. Dit kan bijvoorbeeld het winnen van een belangrijke prijs zijn of het binnenhalen van een investering. Belangrijk hierbij is dat de talenten nog geen gevestigde namen mogen zijn.

Snelle groei

Paul won de prijs omdat de jury onder de indruk was van de snelle groei in medewerkers en de hoge omzet. Digital Services groeide in twee jaar van twee naar zestig medewerkers en heeft een omzet van meer dan 10 miljoen euro met klanten als VGZ en Ingenico.