Pers

In dit gedeelte vindt u persinformatie over Ordina.

Heeft u vragen over Ordina, ons bestuur of onze resultaten? Neem dan contact op met Herbert van Zijl (06-127 652 26) of Eveline Rogier (06-125 84 309) van corporate communicatie. Ook beeldmateriaal kunt u bij deze afdeling opvragen.

Alle persberichten van Ordina kunt u hier vinden.

Wilt u opgenomen worden in de medialijst om onze nieuwsberichten te ontvangen, stuur dan een mail naar communicatie@ordina.nl.

Belangrijke financiële rapportagemomenten vindt u in onze financiële kalender.

Bedrijfsprofiel

Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met circa 2.650 medewerkers. Wij bedenken, bouwen en beheren ICT-toepassingen bij de overheid, in de financiële dienstverlening, de industrie en de zorg. Wij streven naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen wij door samen met onze klanten duurzaam te innoveren.

Het hoofdkantoor van Ordina is gevestigd in Nieuwegein. Daarnaast hebben we diverse regiokantoren in de Benelux. De onderneming is opgericht in 1973. Het aandeel is sinds 1987 genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de Smallcap Index (AScX).

Kerngegevens

  • Ir. Jo Maes (1968) en drs. Annemieke den Otter (1979) vormen de Raad van Bestuur en de statutaire directie van Ordina N.V.
  • De Raad van Commissarissen bestaat uit Caroline Princen, Pamela Boumeester,  Aloys Kregting, Dirk Anbeek en Jan Niessen.
  • Het aandeel Ordina is genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt onderdeel uit van de Small Cap index.
  • In 2017 behaalde Ordina een omzet van 345 miljoen euro.