Pers

In dit gedeelte vindt u persinformatie over Ordina. 

Heeft u vragen over Ordina, ons bestuur of onze resultaten? Neem dan contact op met Herbert van Zijl (030-663 7000) of Eveline Rogier (06-125 84 309) van corporate communicatie. Ook beeldmateriaal kunt u bij deze afdeling opvragen.

Alle persberichten van Ordina kunt u hier vinden.

Wilt u opgenomen worden in de medialijst om onze nieuwsberichten te ontvangen, stuur dan een mail naar communicatie@ordina.nl.

Belangrijke financiële rapportagemomenten vindt u in onze financiële kalender.

Bedrijfsprofiel

Ordina is de grootste, onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux met circa 2,650 medewerkers. Wij richten ons op het realiseren van een digitale voorsprong bij klanten in de sectoren: financiële dienstverlening, industrie, overheid en zorg. Dit doen wij door het bedenken, bouwen en beheren van technologische toepassingen. Ordina helpt haar klanten de uitdagingen en veranderingen in hun business voor te zijn.

Het hoofdkantoor van Ordina is gevestigd in Nieuwegein. Daarnaast hebben we diverse regiokantoren in de Benelux. De onderneming is opgericht in 1973. Het aandeel is sinds 1987 genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de Smallcap Index (AScX).

Kerngegevens

  • Ir. Jo Maes (1968) en drs. Annemieke den Otter (1979) vormen de Raad van Bestuur en de statutaire directie van Ordina N.V.
  • De Raad van Commissarissen bestaat uit Johan van Hall, Dirk Anbeek, Jan Niessen en Caroline Princen.
  • Het aandeel Ordina is genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt onderdeel uit van de Small Cap index.
  • In 2018 behaalde Ordina een omzet van 358,5 miljoen euro.