Rachel Michailidis, benoemd als nieuwe Managing Director, leidt Clockwork nieuwe fase in

Rachel Michailidis is per 1 april benoemd als Managing Director van Clockwork. Zij volgt Robert de Snoo op, die het bureau de afgelopen tweeënhalf jaar heeft geleid. Clockwork rondde onlangs een strategische heroriëntatie af en gaat zich meer richten op service-innovatie. Deze nieuwe fase is voor Robert een logisch moment om het stokje over te dragen. Ook Creatief Directeur Hannes van Raaij gaat zijn carrière buiten Clockwork vervolgen. Zijn rol wordt voorlopig intern opgevangen.

Rachel Michailidis brengt als voormalig strategieconsultant strategische en businesscompetenties met zich mee naar Clockwork. Hiervoor bekleedde Rachel een directiefunctie binnen Ordina.

Michailidis over haar nieuwe stap: ”Ik zie ernaar uit om Clockwork met energie en focus naar de volgende fase te leiden. Ik ben heel gemotiveerd om met het team de herpositionering van Clockwork verder te brengen. Het talent, het creatief en innoverend vermogen en de drive die Clockwork brengt bij klanten is fundamenteel voor ons succes en onderscheidend in de markt.”

Onder leiding van Robert de Snoo is Clockwork sterk gegroeid. “We hebben aansprekend werk mogen maken voor bijzondere klanten. Ik ben trots op de ontwikkeling die wij hebben doorgemaakt en de positie van Clockwork in de markt. De afronding van de strategische heroriëntatie is voor mij persoonlijk een logisch moment om de leiding over te dragen aan Rachel en ruimte te maken voor nieuw leiderschap”, aldus De Snoo.

Onder de creatieve leiding van Hannes van Raaij trad Clockwork weer toe tot de top van de digitale bureaus en werd genomineerd en bekroond voor onder andere de Spin Awards, Dutch Interactive Awards (DIA) en Lovies.