fbpx
Header solutions & competenties

Remote IT-ondersteuning helpt bij de continuïteit van uw business

Vrijwel alle bedrijven en organisaties zien zich genoodzaakt hun manier van werken drastisch aan te passen aan de omstandigheden. De druk op veel IT-afdelingen neemt deze weken toe omdat door gedwongen thuiswerken extra IT-ondersteuning noodzakelijk is. Dit terwijl ook op IT-afdelingen de beschikbaarheid van resources afneemt door sluiting van kinderdagverblijven en scholen of ziekmeldingen van medewerkers.

Remote ondersteuning

De IT-teams van Ordina bieden uitkomst met remote ondersteuning op diverse expertises die juist nu kunnen helpen bij de continuïteit van businessprocessen. U kunt bij ons terecht voor teams met expertise op het gebied van uiteenlopende zaken, zoals Java- en .NET-applicaties, SQLserver-databases en technisch en functioneel applicatiebeheer. Ook het organiseren van voldoende en veilige thuiswerkgelegenheid is een veelvoorkomende vraag in de markt. In dat kader is een eventuele migratie naar de cloud ook erg actueel, omdat u op die manier efficiënter kunt inspelen op de toe- en afnemende gebruikersvraag.

Smart Application Teaming

Het team van IT-professionals dat bij Ordina opereert onder de naam Smart Application Teaming biedt bij dit soort vragen hulp. Zij beschikken over expertise van uiteenlopende technologieën en programmeertalen en hebben een schat aan ervaring opgebouwd om uw applicaties te beheren, op te schalen en door te ontwikkelen. Zowel voor meer klassieke als de meest moderne IT-systemen is kennis in huis. Bovendien kunnen onze experts praktische vertalingen maken naar de nieuwste platformen om uw dienstverlening naar uw klanten te borgen.

“Onze teams zijn remote volledig operationeel en staan graag klaar om de zo belangrijke bedrijfszekerheid van kritische applicaties te borgen. Het is fijn en goed te merken dat we juist in deze tijd zowel onze bestaande als nieuwe klanten snel en direct ondersteuning kunnen bieden met onze teams en medewerkers”, aldus Herke Schuffel, binnen Ordina verantwoordelijk voor deze teams.

Meer informatie?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u binnen uw IT-omgeving ergens direct hulp bij nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op, we kijken graag of we ook voor u iets kunnen betekenen.