fbpx

Rijks IT-dienstverleners Logius en SSC-ICT kiezen komende jaren opnieuw voor Ordina

Nieuwegein, 3 september 2020 – IT-dienstverleners Logius en SSC-ICT, beide onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties, kiezen opnieuw voor Ordina, de lokale, onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux, als een van de zes partners voor hun IT-dienstverlening. Dit werd vandaag bevestigd met de gunning door beide partijen van een mantelovereenkomst aan Ordina. Looptijd van de overeenkomsten is in beide gevallen vier jaar met een geraamde opdrachtwaarde van €80 miljoen (Logius, 6 opdrachtnemers) en €155 miljoen (SSC-IT, 6 opdrachtnemers).

“Deze langdurige samenwerking gecombineerd met onze kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren bij Logius en SSC-IT hebben opgebouwd, maakt dat we nog actiever bij kunnen dragen aan de versnelling van de digitale agenda van de overheid,” zegt Commercieel directeur Public Dennis Struyk van Ordina. “Wij zijn Logius en SSC-ICT dankbaar voor deze meerjarenovereenkomst. Vanuit Ordina helpen we onze klanten om hun digitale voorsprong te ontwikkelen, behouden en te versnellen. Ahead of change zijn voor de uitdagingen die komen. Dat past bij de uitdagingen van Logius en SSC-IT. We doen dit met IT-professionals die door hun manier van werken proactief en resultaatgericht bijdragen aan versnelling. Binnen Logius en SSC-ICT doen wij dit met name vanuit onze proposities Cybersecurity & Compliance, Business platforms & Cloud, Data-driven en Digital acceleration. De IT-professionaliteit die gevraagd wordt vanuit deze overheidsdiensten, sluit naadloos op deze proposities aan.”

Als onderdeel van de Rijksoverheid draagt Logius dagelijks zorg voor producten en diensten van de digitale overheid, zoals DigiD, MijnOverheid en Digipoort. SSC-ICT ondersteunt rijksmedewerkers onder andere met de digitale werkomgeving op ieder device, op ruim 260 locaties in Nederland en wereldwijd.

Download persbericht