fbpx

SAP Partnership

De systemen van SAP vormen de ruggengraat van veel organisaties. SAP biedt alle functionaliteit om de performance van organisaties te optimaliseren. Onze activiteiten op het vlak van SAP passen in de Ordina-visie om business platforms in optimale conditie te brengen en te houden en zo maximaal bij te dragen aan de organisatiedoelen.

SAP stopt in 2027 met de ondersteuning van SAP ECC (SAP ERP Central Component). Heeft u een SAP-systeem, dan heeft u waarschijnlijk veel vragen. Wanneer stap ik over? Wat doe ik tot die tijd met mijn huidige infrastructuur? Blijf ik investeren in oude technologie? Kies ik voor een migratie, of maak ik als organisatie een andere keuze?

Om de juiste afweging hierin te kunnen maken, is het van belang om goed te identificeren wanneer en hoe de migratie in uw situatie het beste kan plaatsvinden.

Smart Move solution

Met onze Smart Move solution maken we in een aantal praktische stappen een inventarisatie van uw huidige omgeving en bepalen we samen met u wat de beste opties zijn in een gezamenlijke roadmap. Op die manier bent u optimaal voorbereid op de overstap naar SAP S/4HANA.

SAP on Azure

Ordina is naast partner van SAP ook partner van Microsoft, we helpen organisaties met het migreren van bestaande SAP-landschappen naar Azure. Na de migratie managen we de cloudomgeving op basis van Site Reliability Engineering, waarmee we de continuïteit van de bedrijfsvoering garanderen en optimaliseren.

Ordina is Gold-partner van SAP voor:

  • Managed Services
  • Certified SAP reseller voor Public en Private Cloud

Ordina is Microsoft-partner voor:

  • SAP certified Azure hosting

Waarom Ordina?

Ordina is al jarenlang een betrouwbare partner voor organisaties die hun SAP-landschap bij ons onder-brengen. We helpen onze klanten op een proactieve manier om hun investering in SAP optimaal te benutten. Nu en in de toekomst. We doen dat met functionele wijzigingen en door het onderliggende platform actueel te houden. Ordina is met SAP in de de volgende markten: banking, finance, industrie, overheid en defensie.

  • > 220 SAP-professionals
  • > 120 certificeringen

SAP-competenties

  • SAP Projects & Finance
  • SAP Logistics
  • SAP S/4 HANA
  • SAP managed services
  • SAP on Azure

Waar we organisaties concreet mee helpen?

Neem voor meer informatie over SAP contact op met Erwin Drees.

Icoon SAP Managed Services

SAP managed services

Onderhouden en optimaliseren van SAP-landschappen onder SLA. Op on-premise omgevingen of binnen Azure.

Icoon Implementatie Services

Implementatie services

(Her)implementatie van bedrijfsprocessen, zoals overheidsboekhouding, in SAP.

Icoon migraties

Upgrades en migraties

Upgraden van SAP-landschappen naar S/4HANA met onze SmartMove-methodiek.

Icoon Azure replatforming

Azure replatforming

Bestaande on-premise of HEC- landschappen verhuizen naar Azure.

Meer informatie over SAP? Stel je vraag aan Erwin.

Erwin Drees
Erwin Drees
Business unit manager
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: +31 (0)6 5236 1001 Klik om direct contact op te nemen via WhatsApp Stuur een email