Security en privacy-event – Secure by Agile Design 3 april

Agile, SCRUM, DevOps, big data, internet of things en blockchain zijn slechts een paar termen die vandaag de dag overal te horen en te lezen zijn. Allemaal termen die een enorme betekenis hebben, direct of indirect op ons dagelijkse leven. We gebruiken allemaal de technologie van smartphones tot zelfrijdende auto’s. En al deze technologieën hebben één ding gemeen: ze worden aangestuurd door software.

Elke dag lezen we ook de krantenkoppen over hackers, cybercrime, DDOS en de vele andere mogelijkheden van misbruik, falen, diefstal, verlies, lekken van belangrijke informatie of geld. Veilige software, zowel in ontwikkeling als in gebruik, is daarom geen luxe.

Ordina organiseert om die reden op woensdag 3 april het Security & privacy-event ‘Secure by Agile Design’ dat plaatsvindt in Nieuwegein.

Gastsprekers op het event zijn:

  • Dr. lec. Barry Derksen, auteur van het boek: Agile Secure Software)
  • Riccardo ten Cate en Micheal Bergman geven inzicht in wat Secure by Agile Design daadwerkelijk betekent en laten de toepassingen hiervan zien.

Voor wie

Het event is voor iedere security professional die meer inzicht wil krijgen in de kern van Agile Secure Software Lifecycle management en de toepassingsmogelijkheden om security te integreren in software development processen.

Kom dus langs op woensdag 3 april om 17:00 op ons kantoor in Nieuwegein. Je kunt je via deze pagina inschrijven.

LET OP! : Leden van ISACA/NOREA die PE-punten willen verdienen, kunnen door deelname aan het Security & Privacy-event twee PE-punten verdienen.

Programma

17:00 Inloop en buffet

18:15 Aftrap door Vincent Meijer, Director Ordina CyberSecurity & Privacy Services

18:30 Gastspreker: Dr. Barry Derksen. Hij neemt jou op een interactieve manier mee naar de kern van Secure by Agile Design.

19:15 BREAK

19:30 Gastsprekers: Michael Bergman, Principal Expert Consultant Security & Privacy bij Ordina en
Riccardo ten Cate, Security Consultant / technisch expert / trainer en spreker. Zij nemen jou mee in de toepassingsmogelijkheden om security te integreren in software development processen.

20:15 Q&A met Vincent Meijer, Director Ordina Cybersecurity & Privacy Services

20:30 Netwerkborrel

21:30 Afsluiting