fbpx

Laat uw SAP-applicaties groeien met behulp van RPA

Stap slim over op SAP S/4HANA – Kies voor een ‘Smart Move’.

Analisten van Gartner zien RPA als een belangrijk onderdeel van ‘hyperautomatisering’, een cruciaal thema dat verweven is met de belangrijkste strategische technologietrends voor 2020. In een recent onderzoek van Gartner noemden de respondenten twee belangrijke investeringsredenen: het automatiseren van repetitieve of handmatige taken en het verbeteren van de klant-/werknemerservaring

Als SAP-klant weet u dat een migratie naar SAP S/4HANA onvermijdelijk is. Er zijn natuurlijk een aantal zaken die u wilt overwegen voor u overstapt. Wat is de ROI? Hoe ingrijpend en/of tijdrovend is de migratie?

Toch moet u in gedachten houden dat SAP S/4HANA een krachtige software is, met een gebruiksvriendelijke interface die direct werkt. U maximaliseert de bedrijfsflexibiliteit met gestandaardiseerde processen, snelle innovaties en een snel rendement. Dankzij intelligente automatisering tilt u de prestaties in uw organisatie naar een hoger niveau.

Wilt u meer weten over:

  • het verhaal over de Intelligent Enterprise – in een notendop
  • de best practices voor RPA
  • wat iRPA (SAP) te bieden heeft
  • hoe u kunt innoveren met SAP Intelligent RPA binnen SAP S/4HANA
  • enkele praktijkgevallen
  • hoe u de SmartMove kunt maken of de kosten kunt beheersen, de complexiteit en de timing van uw migratieproject terwijl u uw business innoveert

Aarzel niet om een persoonlijk gesprek aan te vragen. Contacteer ons.

RPA voor SAP brengt heel wat voordelen met zich mee.
Door uw SAP-applicaties met behulp van RPA te laten groeien, vermindert u het aantal fouten in de back-end. Het automatiseren van SAP-processen betekent een focus op uw kernactiviteiten, een hogere datakwaliteit, slimmere beslissingen en last but not least aanzienlijke financiële voordelen.

Dus stap slim over en kies voor een ‘SmartMove’!