fbpx

Starten bij Ordina is kiezen voor een loopbaan

Volop mogelijkheden en kansen voor groei en ontwikkeling.

Ga je aan de slag bij Ordina dan kies je voor loopbaanperspectief. Je werkt in teamverband aan uitdagende opdrachten. Bij klanten die vragen om duurzame oplossingen. Klanten die voorop willen lopen. Dat lukt alleen maar als jij jezelf ook voortdurend uitdaagt.

We bieden daarom doorlopend leer- en ontwikkeltrajecten. En belangrijker nog: we bieden je volop mogelijkheden om intern bij Ordina van job te switchen. Naar een ander vakgebied of naar een andere technologie. We helpen je om zo’n overstap gemakkelijk en vloeiend te maken. Want het belangrijkste vinden we dat jij iedere dag weer volop inspiratie aan de slag gaat voor onze klanten.

“Wij kozen voor een job switch binnen Ordina!”

Deze drie collega’s hebben hun loopbaan een nieuwe impuls gegeven door binnen Ordina van vakgebied te veranderen.

Lisa de Ruiter kreeg met een diploma toegepaste wiskunde op zak in 2018 de kans om zich te bewijzen bij Ordina. Ze startte als young professional bij Ordina en kwam daarna terecht bij Fraud & Analytics. Terwijl ze bij één van de opdrachtgevers in het bankwezen druk is met het opsporen van fraude, komt er een nieuwe kans voorbij. “De Oracle unit van Ordina was voor een klant dringend op zoek naar een team APEX-developers”, zegt Lisa. “Dat sprak me wel aan. Met name ook omdat ik de mogelijkheid kreeg om me als junior-APEX-developer verder te ontplooien”. Als APEX-developer wordt Lisa geplaatst bij een ingenieursadviesbureau. “Het is helemaal niet raar als je nog niet precies weet welke richting je op wilt. Ordina organiseert allerlei initiatieven voor collega’s om met elkaar in contact te komen. Op die manier spreek je mensen die je anders misschien nooit zou spreken en dat is enorm inspirerend.”

Jos de Weerdt is al twintig jaar werkzaam bij Ordina. Door de jaren heen heeft hij de organisatie steeds beter leren kennen, maar toch blijft Ordina hem nog altijd in positieve zin verrassen. Zo stapte hij na acht jaar Business Platform Services over naar Ordina Digital, waar hij onlangs begon aan een nieuwe opdracht. Ordina heeft ondernemerschap hoog in het vaandel staan en daarom ging Jos zelf actief op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging. ”Zo kwam ik terecht bij Ordina Digital. Zij adviseerden mij te investeren in mijn kennis en vaardigheden. De feedback van de collega’s van Ordina Digital heeft zeker geholpen om mijn profiel te versterken”. “Wat mij het meest heeft opgeleverd is om ambities gewoon uit te spreken. Dat wordt door iedereen binnen Ordina gewaardeerd. Zowel collega’s als leidinggevenden denken graag met je mee over je volgende stap!”

Nancy Simons had een schat aan ervaring had op het gebied van informatiemanagement en functioneel beheer, toch koos ze na lang wikken en wegen voor heel ander specialisme: IT-security bij Ordina Cybersecurity & Compliance (C&C). En die overstap bleek een schot in de roos. “Tijdens een opdracht waarin ik te maken kreeg met diverse securityvraagstukken, raakte mijn interesse in IT-security geprikkeld.” Toen ik bij een Ordina event met een collega van C&C aan de praat kwam, was hij direct enthousiast”. “Een paar dagen later zat ik al aan tafel en bleek mijn jarenlange ervaring op veel andere vlakken doorslaggevend om bij het team van C&C aan de slag te gaan op projecten rondom security monitoring “. “Gevoelsmatig was de drempel om van het ene naar het andere vakgebied over te stappen vele malen lager dan ik aanvankelijk dacht. Dat komt ook omdat Ordina mij de kans gaf om deze switch te maken”.