fbpx

Stem nu op Ordina voor de Channel Award 2019

Ordina en MarkLogic zijn genomineerd voor de Channel Award 2019 in de categorie ‘Most Succesful Partner Network Extension of the year’.

Partnership

Eerder dit jaar hebben Ordina en MarkLogic een partnership gesloten. Samen zetten zij zich in om de innovatiekracht van hun klanten te vergroten door hun datahuishouding te optimaliseren en een toekomstbestendig datafundament voor hun organisatie te creëren.

Data hub-oplossing

De jury heeft beide partijen genomineerd omdat MarkLogic Ordina heeft gevraagd om zijn data-integratieplatform bij zijn klanten te implementeren. Het gaat om de data hub-oplossing op basis van de zogenaamde enterprise multi-model database, waarmee alle gegevens binnen een organisatie op een gebruiksvriendelijke manier geïntegreerd en doorzoekbaar worden. Daarmee biedt het een kant-en-klare oplossing voor de meest complexe IT-uitdaging van deze tijd: het bij elkaar brengen en harmoniseren van de vele verschillende soorten data die in een organisatie aanwezig zijn, zonder de strenge datasecurity-eisen uit het oog te verliezen. Dit is noodzakelijk om snelle en betrouwbare inzichten uit data te halen.

Vind jij dat Ordina en Marklogic deze award verdiend hebben, breng dan nu je stem uit. Dat kan via deze speciale stemmodule, waarbij je eenmalig je stem kunt uitbrengen. Je kunt stemmen tot en met 27 oktober 2019.

Intelligent datagedreven organisatie

Ordina helpt organisaties in de transitie naar een intelligente datagedreven organisatie, waarbij security, privacy en het op orde brengen van de gehele informatiehuishouding centraal staan. Als implementatiepartner van MarkLogic, vergroot Ordina de mogelijkheden hiertoe.

Samenwerking

Als onderdeel van de samenwerking zijn er dertig Ordina-consultants, architecten en developers getraind en gespecialiseerd in het gebruik van de MarkLogic-technologie. Daarnaast wordt MarkLogic een standaardonderdeel van de interne trainingsprogramma’s voor startende Ordina-consultants.