fbpx

Succesvol Ordina Python event tussen de pythons, Dierenpark Amersfoort!

In het Dierenpark Amersfoort waar ook veel speciale soorten pythons te bewonderen zijn organiseerde Ordina op 5 oktober een bijeenkomst voor de Python Community. Aanleiding was de release van Python 3.10. Ruim 60 deelnemers, zowel klanten, nieuwe talenten, geïnteresseerden als Ordina-collega’s waren bijeen om te netwerken en kennis op te doen.

Speciale gast was Hynek Schlawack. Een internationale, veelgevraagde spreker uit Berlijn en een begrip binnen de wereld van pythoneers. Hij sprak inspirerend over hoe je betere software ontwikkelt door middel van abstracties. Sebastian Zeeff en Jan-Hein Bührman van Ordina presenteerden respectievelijk over de ins en outs van de nieuwe Structural Pattern Matching-functionaliteit binnen Python en hoe je praktisch aan de slag kan met Behavior Driven Development binnen Python.

Ordina heeft de enige gespecialiseerde Python-community in Nederland, waar alle expertise is gebundeld in één unit. Dat betekent dagelijks sparren met andere specialisten en samen innoveren met Python. Heb je interesse om één van de Ordina Pythoneers te ontmoeten? Laat je naam achter via onderstaand formulier. Dan nemen wij contact met je op!

Bekijk de aftermovie