foto van een giraffe

The Agility Animal

Hoe veerkrachtig ben jij?

Graag nodigen wij jou uit voor het Women@Ordina-event The Agility Animal op maandag 24 september bij Ordina in Nieuwegein. Veranderingsmanager Els Martijn schreef het boek ‘Het beest in uw organisatie’ en legt uit wat biomimicry voor een organisatie kan betekenen.

Het beest in onze organisatie

Niet groen, blauw of rood, maar het indelen van gedrag op basis van dieren. In de natuur leven vele beesten samen en respecteren elkaar voor wie ze zijn. Iedereen heeft zijn eigen spelregels en die worden door de teamleden gerespecteerd. Zo heb je onder andere leeuwen, ganzen, orang oetangs in een organisatie.

Als je een organisatie als een ecosysteem beschouwt, dan leven er bij ons ook vele verschillende dieren. Omdat elk dier zijn eigen spelregels heeft, levert dat vast ook bij jou soms spanningen op de werkvloer op. Niet nodig als je elkaar beter begrijpt. Welke diersoort komt het dichtst bij jouw kijk op de wereld? Ben jij een leeuw of toch een stokstaartje? Dit wordt in kaart gebracht door een korte workshop, waarna de theorie wordt uitgelegd en daarna met praktische voorbeelden wordt toegepast.

Naast hilarische momentent krijg je concrete inzichten in gedrag van jezelf en anderen en hoe hiermee om te gaan.

De uitleg volgt tijdens onze natuurreis, ervaar welke beesten er bij ons in de organisatie zijn!

Dit wordt ongetwijfeld een leerzame en gezellige avond! Je bent van harte welkom op 24 september  bij Ordina in Nieuwegein.

Meld je hier aan.

Programma

17.00 – 18.15 uur Inloop met buffet

18.15 – 18.30 uur Opening door Annemieke den Otter, CFO van Ordina

18.30 – 20.00 uur ‘The Agility Animal’ door Els Martijn

20.00 – 21.00 uur Afsluiting en borrel

WOMEN@ORDINA

Women@Ordina is het vrouwennetwerk van Ordina dat vrouwen wil inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Wij organiseren hiervoor meerdere keren per jaar verschillende inhoudelijke en netwerkevents. Zin in een praktische avond? Een avond waarna je echt zegt: Morgen ga ik dit toepassen? Zorg dan dat je erbij bent en zet deze alvast in je agenda.