fbpx
Foto van cloud operations

Business platforms & cloud

Creëer toegevoegde waarde met veilige, robuuste en schaalbare IT business platforms om de concurrentie voor te blijven.

Business platforms zijn cruciaal voor organisaties. Een business platform ondersteunt de fysieke en digitale processen, zoals het online verkoopproces van een retailer. Een business platform is doorlopend in ontwikkeling en vraagt om continue aanpassingen, zodat de prestaties, effectiviteit en gebruikerstevredenheid op peil blijven. Of het business platform nu de vorm heeft van een complexe maatwerkapplicatie of een digitale werkomgeving: ze moeten altijd beschikbaar zijn.

Onze aanpak

Ordina haalt alles uit je business platforms. Eén: we zorgen dat ze de continuïteit van processen garanderen. Twee: we optimaliseren de IT-strategie om maximaal te kunnen profiteren van technologische mogelijkheden, kosten te beheersen en de platforms actueel en renderend te maken. En drie: we zorgen dat je business platforms wendbaar genoeg zijn om mee te bewegen met je organisatie en de ecosystemen waarin je opereert. Dit doen we als volgt.

 1. Simplify
  Ordina gelooft in een stabiele en eenvoudige basis. Daarom zetten we in op robuustheid, flexibiliteit, rationalisatie en reductie van de complexiteit van business platforms. Zo zorgen we dat je de wirwar aan oude systemen en applicaties achter je kunt laten. Ook als er nog een kleine groep medewerkers van gebruikmaakt of als ze op meer plekken zijn geïnstalleerd.
 2. Surround
  We vergroten de productiviteit en wendbaarheid van je business platforms door low code-platforms en andere business apps om de gestandaardiseerde kern heen te bouwen. Zo borgen we de betrouwbaarheid van de business platforms, zorgen dat je flexibel nieuwe oplossingen kunt omarmen en dat je deze slim en snel kunt ontsluiten naar gebruikers.
 3. Innovate
  We kunnen meerwaarde creëren door nieuwe technologieën en werkwijzen te koppelen aan je business platforms. Of dit nu gaat over een Internet-of-things-toepassingen in combinatie met SAP-systemen, assetmanagement en earth observation of totaal andere werkwijzen en technologieën; wij zorgen dat je met je business platforms maximaal kunt profiteren van technologische innovaties.
 4. Partners
  We geven je hierbij het advies mee om strategisch naar je partnerlandschap te kijken en partners te selecteren op basis van specifieke behoeften binnen je business platforms. Van experts voor het beheren van uw legacy-systemen tot specialisten voor het beheer en ontwikkeling van (multi)cloudoplossingen. Zo optimaliseren we samen de waarde van je business platforms.

Ook meer uit veilig en robuuste IT halen?

Wil je ook competitief voordeel behalen met business platforms, maar weet je niet precies wat de juiste IT-keuzes zijn om daartoe te komen? Ga de uitdaging aan met de beproefde aanpak van Ordina.

Onze solutions

Meer informatie over business platforms & cloud? 

Jan Galicia
Jan Galicia
General Manager Portfolio & Business Development
Bekijk mijn profiel op Linkedin Stuur een email