Foto van cloud operations

Business platforms

Creëer toegevoegde waarde met veilige, robuuste en schaalbare IT business platforms om de concurrentie voor te blijven.

Business platforms zijn cruciaal voor organisaties. Een business platform ondersteunt de fysieke en digitale processen, zoals het online verkoopproces van een retailer. Een business platform is doorlopend in ontwikkeling en vraagt om continue aanpassingen zodat de prestaties, effectiviteit en gebruikerstevredenheid op peil blijven. Of het business platform nu de vorm heeft van een complexe maatwerkapplicatie of een digitale werkomgeving: ze moeten altijd beschikbaar zijn.

Jimmy verbindt alle treininformatie in één platform

Jimmy van Luttikhuizen is projectmanager bij Ordina en ingezet bij BeNe, een samenwerking tussen NS en de Belgische NMBS. Hij helpt BeNe bij de implementatie van een nieuw distributiesysteem, waarin de data van alle timetables en internationale treintickets samen komen. Reizigers kunnen in de toekomst de prijs en CO2-uitstoot mee laten wegen in hun keuze voor een trein- of vliegreis. Bekijk hier hoe Jimmy alle partijen met elkaar verbindt.

Ik hoop dat door deze oplossing de consument uiteindelijk bewuster kiest voor trein of vliegtuig.

Onze aanpak

Ordina haalt alles uit uw business platforms. Eén: we garanderen de continuïteit van processen. We zorgen hierbij voor de technische continuïteit op het platform, waarborgen de beschikbaarheid van kennis en sturen op tevredenheid. Twee: de vraag naar nieuwe functionaliteit is altijd groter dan beschikbare budgetten, mankracht en kennis. Wij ondersteunen bij de prioritering van alle opties en brengen een balans aan tussen investeren in betrouwbaarheid en investeren in vernieuwing. Deze aanpak waarborgt dat de platforms actueel blijven, terwijl gedane investeringen optimaal renderen. En drie: we zorgen dat uw platforms wendbaar genoeg zijn om mee te bewegen met uw organisatie en de ecosystemen waarin u opereert. Dit doen we als volgt.

Simplify

Simplify is onze strategie om business platforms te vernieuwen en te versimpelen. Wij kijken naar rationalisatie en vereenvoudiging van de business platforms en zetten maximaal in op robuustheid, flexibiliteit en toekomstvastheid. Zo zorgen we dat u de wirwar aan oude systemen en applicaties achter u kunt laten. Ook als er nog een kleine groep medewerkers van gebruikmaakt of als ze op meer plekken zijn geïnstalleerd.

Surround

Wij vergroten de wendbaarheid en productiviteit van uw business platforms door snel te ontwikkelen met low-code, slimme technieken zoals RPA in te zetten en integratie te faciliteren met API’s. We zorgen voor versnelling en bouwen klantspecifieke oplossingen waarmee onze klanten onderscheidend zijn in hun markt.

Innovate

Innovate

Met deze strategie slaan we de brug tussen bestaande business platforms en nieuwe technologieën, denk hierbij aan cloud, koppeling met Internet of Things-omgevingen en gebruik van AI. We creëren snel meerwaarde door innovaties direct toepasbaar te maken.

Partner

Partners

Met onze brede kennis van (maatwerk)applicaties en ontwikkelmethodieken zijn we als Ordina dé partner voor business platforms. We ontzorgen onze klanten gedurende de hele levensduur, van bouw via implementatie tot doorontwikkeling en beheer.

Partners

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, werken wij samen met belangrijke partners op ons vakgebied. Voor de businesspropositie Business platforms hebben wij partnerships met:

Ook meer uit robuuste IT halen?

Wilt u ook competitief voordeel behalen met business platforms, maar weet u niet precies wat de juiste keuzes zijn om daartoe te komen? Ga de uitdaging aan met de beproefde aanpak van Ordina.

Solutions

Meer informatie over Business platforms? Stel uw vraag aan Edwin.

Edwin Jansen
Edwin Jansen
Director Business Platform Services
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: +31 (0)655815880 Bekijk mijn profiel op Linkedin Stuur een email