Boer met HoloLens

Digitale acceleratie

Vergroot uw relevantie in de veranderende digitale wereld en leg nieuwe digitale verbindingen met klanten en medewerkers

In een digitale wereld waarin nieuwe technologieën elkaar steeds sneller opvolgen, is het lastig om de kansen van digitalisering optimaal te benutten. Klanten en medewerkers hebben voortdurend nieuwe behoeften en verwachtingen. Ze willen altijd en overal bediend worden, interacteren en toegang hebben tot de juiste informatie, processen en producten. Aan u de uitdaging om daarop in te spelen met (nieuwe) technologische mogelijkheden. Klaar om digitaal te accelereren?

Augmented reality brengt data in de stal

Nedap, een van onze klanten in de agrarische sector, is de eerste partij die augmented reality (AR) binnen het melkveebedrijf introduceert. Ordina heeft de afgelopen periode meegewerkt aan de ontwikkeling van deze oplossing.

Onze aanpak

Ordina verbindt organisaties in de digitale wereld met klanten of medewerkers via uiteenlopende technische mogelijkheden. Door slim gebruik te maken van nieuwe technologieën als virtual reality, augmented reality en artificial intelligence, en door in te spelen op de behoeftes van de doelgroep, verbetert de dienstverlening en klanttevredenheid. Dit noemen wij Digitaal accelereren. Hoe we dit aanpakken? Als volgt.

Value discovery

Value discovery

In een value discovery combineren we verschillende mindsets, zoals design thinking, lean en agile, in een unieke waardegedreven aanpak. Met aandacht voor mens, techniek én organisatie. In een korte periode (meestal 8-16 weken) bedenken én toetsen we een digitale oplossing voor uw bedrijfsuitdaging. De uitkomst vormt het fundament voor Digitale acceleratie.

Digitale acceleratie teams

Digitale acceleratie-teams

We zetten Digitale acceleratie-teams in om snel digitale producten of diensten te realiseren én om continu relevant te blijven. Onze multidisciplinaire teams zien technologie als hulpmiddel om in te spelen op de veranderende behoeften en verwachtingen van uw klanten en medewerkers. Ze hebben de toekomstblik van trendwatchers, zijn flexibel en snel als een startup en bieden de kennis en betrouwbaarheid van een corporate.

Activatie

Activatie

Succesvolle Digitale acceleratie valt of staat met breed eigenaarschap en enthousiaste gebruikers. Daarom nemen we alle stakeholders stap voor stap mee in het ontwikkel- en implementatietraject. Door middel van gerichte campagnes, verandertrajecten en slimme inzet van nieuwe middelen, activeren wij de relevante doelgroepen. Zo komen we tot duurzame vernieuwing.

Ook Digitaal accelereren?

Wilt u ook competitief voordeel behalen door digitaal te accelereren? Ordina biedt u de kans om daadwerkelijk te innoveren door te doen, met daarbij aandacht voor mens, techniek en organisatie. Ga de uitdaging aan met de pragmatische aanpak van Ordina.

Solutions