Foto van VR-bril

Digitale acceleratie

Benut optimaal de kansen van digitalisatie

De verandering voor zijn door slim te transformeren over de as van business, mens en technologie. Dat is de kern van digitale acceleratie. Ordina helpt de digitale en businesstransformatie van de klant aan te pakken, waarbij we niet alleen kijken naar de business- en de technologiekant, maar ook onderzoeken wat dit betekent op menselijk vlak.

Augmented reality brengt data in de stal

Nedap, een van onze klanten in de agrarische sector, is de eerste partij die augmented reality (AR) binnen het melkveebedrijf introduceert. Ordina heeft de afgelopen periode meegewerkt aan de ontwikkeling van deze oplossing.

Ordina brengt met AR de echte wereld van de boer en digitale informatie samen.

Onze aanpak

Ordina verbindt organisaties in de digitale wereld met klanten of medewerkers via uiteenlopende technische mogelijkheden. Door slim gebruik te maken van nieuwe technologieën als virtual reality, augmented reality en artificial intelligence, en door in te spelen op de behoeftes van de doelgroep, verbetert de dienstverlening en klanttevredenheid. Dit noemen wij Digitaal accelereren. Hoe we dit aanpakken? Als volgt.

Value discovery

Value discovery

Met onze value discovery-aanpak werken we vanuit een minimum viable context (MVC) op operationeel, tactisch en strategisch vlak, naar de combinatie van businessproces, menselijk aspect en technologie die de ideale mix is om toegevoegde waarde te leveren voor de klant. Daarbij werken we op basis van Design Thinking-principes.

Digitale acceleratie teams

Digitale acceleratie-teams

Vervolgens zetten we digitale acceleratieteams (HPT) in. Met deze multidisciplinaire teams kunnen we vanuit de minimum viable context snel komen tot executie van prototypen, minimum viable experiences en minimum viable products, om daarna snel op te schalen.

Activatie

Activatie

Als laatste stap noemen we duurzame activatie. Succesvolle executie staat of valt met breed eigenaarschap en enthousiaste gebruikers. Door alle stakeholders vanaf het begin mee te nemen in de plannen en te zorgen dat deze plannen voor digitale acceleratie breed worden gedragen, is succes mogelijk.

Ook Digitaal accelereren?

Wilt u ook competitief voordeel behalen door digitaal te accelereren? Ordina biedt u de kans om daadwerkelijk te innoveren door te doen, met daarbij aandacht voor mens, techniek en organisatie. Ga de uitdaging aan met de pragmatische aanpak van Ordina.

Solutions

Meer informatie over Digitale acceleratie? Stel uw vraag aan Pim. 

Pim van Leeuwen
Pim van Leeuwen
Directeur Digitale acceleratie
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: +31623093297 Bekijk mijn profiel op Linkedin Stuur een email