Foto agile werken

High performance teams

Verbeter de performance met multidisciplinaire teams die snel waarde creëren voor elke organisatie.

Onze High performance teams zijn multidisciplinaire teams die op basis van een beproefde aanpak specifiek zijn samengesteld om het doel van de klant te realiseren. Op die manier kunnen we een organisatie direct helpen versnellen in het creëren van klantwaarde. Dat doen we door digitale oplossingen te ontwikkelen, de kwaliteit van IT-toepassingen te verhogen of processen te optimaliseren.

High performance team Ordina ondersteunt Rabobank bij fraudedetectie

In de digitale wereld slaan steeds meer criminelen hun slag. De vraag is hoe de Rabobank zichzelf en haar klanten beschermt tegen internetcriminaliteit. Een High performance team van Ordina ging bij de Rabobank aan de slag om de bank te ondersteunen bij fraudedetectie.

Door de keuze voor een High performance team van Ordina hebben we een maand of drie gewonnen.

Onze aanpak

De teams weten hun doelen op korte termijn te halen, omdat onze professionals optimaal op elkaar zijn ingespeeld, elkaar coachen en effectief te werk gaan. Hierdoor ontwikkelen de teams zich in rap tempo en verbeteren de teamprestaties zich continu.
Onze aanpak is als volgt:

  • Creëren: We formeren en kickstarten een multidisciplinair team, met complementaire profielen, afgestemd op het doel van onze klant.
  • Faciliteren: We ondersteunen het team met een coach, technologie experts en good practices, waardoor het team zich blijft ontwikkelen qua performance en transparantie.
  • Orkestreren: Om de performance ontwikkeling van het team te waarborgen, adviseren en implementeren we strategisch portfolio- en capaciteitsmanagement, nieuwe technologie of wat er verder nodig is rondom het team.

DevOps-cultuur

High performance teams werken nauw samen op basis van een DevOps-cultuur. Daarin staan drie dingen centraal: vertrouwen, bevlogenheid en vakmanschap. Ze knippen het project op in behapbare doelen en realiseren die kortcyclisch.

Measure & improve

De mindset van een High performance team is gericht op continu verbeteren. Onderlinge coaching en het meten van effectiviteit spelen dan ook een prominente rol in het team. Ze sturen met gerichte metrieken op business waarde.

Automation first

Maximale automatisering van het voortbrengingsproces en borging van kwaliteit. High performance teams gebruiken een vaste set aan tools en business platforms, waarmee ze processen vereenvoudigen en tijd besparen in het ontwikkelproces.

Agile governance

Zelfvertrouwen in een team, zelforganisatie en doelgedreven sturing; de context rondom het team is van invloed op hun prestaties. Wij zorgen voor agile governance. Oftewel: de juiste toepassing van agile principes en waarden. Zodat High performance teams hun volledige potentie verzilveren.

Ook sneller waarde creëren?

Wilt u ook competitief voordeel behalen met High performance teams? We leveren High performance teams die grote expertise hebben in tal van technologieën; van Java en Microsoft tot Drupal en Pega. Dankzij de omvang van onze organisatie kunnen we bovendien snel opschalen.

Solutions

Vragen over onze High performance teams?

Tjeerd Wichers
Tjeerd Wichers
Directeur High performance teams
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: 030-663 7000 Bekijk mijn profiel op Linkedin Stuur een email