foto van database

Intelligente datagedreven organisaties

Ontketen de kracht van uw data!

Data is de sleutel voor succes in de digitale transitie. Het is de drijvende kracht achter innovatie en bepalend voor het onderscheidend vermogen. Organisaties die de kracht van data niet slim benutten, hebben een hoog risico klanten te verliezen, door concurrenten te worden ingehaald of te worden vervangen door nieuwe toetreders met laagdrempelige digitale oplossingen.

Een Intelligente en Datagedreven Organisatie is in staat actief kennis uit de organisatie te vermenigvuldigen met kennis uit data. Door deze, met data verrijkte, kennis slim in te zetten op alle lagen van de onderneming en in alle bedrijfsprocessen is de organisatie wendbaar en in staat te excelleren in de steeds verder digitaliserende wereld. Hierdoor presteren ze beter en blijven ze relevant.

Toegevoegde waarde van een intelligente datagedreven organisatie

  • Inzicht in complexe vraagstukken
  • Bedrijfsprocessen exponentieel versnellen
  • Verhoging klantbeleving
  • Nieuwe businessmodellen

Hoe Havenbedrijf Rotterdam, Rijkswaterstaat en Ewals Cargo relevant blijven door data

Containerschip in de haven Rotterdam

Om te komen tot een intelligente datagedreven organisatie wordt gebruik gemaakt van diverse vakgebieden, zoals Datascience, GEO-ICT en Supply Chain Optimization. Ordina heeft ervaren professionals op deze vakgebieden succesvol ingezet bij diverse klanten, zoals Rijkswaterstaat en Ewals Cargo. Lees hier meer over hoe onze professionals vanuit hun eigen vakgebied deze klanten hebben geholpen hun Data Journey vorm te geven en uit te voeren.

Leaflet Intelligente datagedreven organisaties

Lees meer over intelligente datagedreven organisaties in onze leaflet: Ordina Data Journey, op weg naar een intelligente datagedreven organisatie.

De Ordina Data Journey

Ordina heeft een beproefde aanpak ontwikkeld om klanten te helpen zich te ontwikkelen tot een intelligente en datagedreven organisatie. De Ordina Data Journey kent 5 stappen, die door middel van workshops met de klant worden doorlopen: bepalen van doelstelling en context, inventarisatie van gewenste initiatieven, uitwerken van de data journey, samenstellen van het High Performing Team en uitvoeren van de data journey.

Het resultaat: data effectief inzetten

Met onze veelzijdige kennis en ervaring op het gebied van data zijn wij in staat samen met de klant te komen tot het ideale team en een oplossing. Of het nu gaat om de verantwoording en performance van de organisatie, het krijgen van antwoord op complexe data vraagstukken, het vergaren van ruimtelijk inzicht, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het verbeteren van informatiehuishouding of het komen tot nieuwe business modellen.

Ordina levert niet alleen het ideale team maar heeft ook op ieder benodigd vakgebied, zoals Datasience, GEO-ICT, supply chainmanagement, business intelligences en semantisch datamanagement, een bewezen aanpak om zo snel samen met de klant te komen tot het best mogelijk resultaat.

Partners

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, werken wij samen met belangrijke partners op ons vakgebied. Voor de businesspropositie Intelligente Datagedreven Organisaties hebben wij partnerships met:

Met onze solutions helpen wij u op weg naar een datagedreven organisatie

Meer informatie? Neem contact op met Tom Francis. 

Tom Francis
Tom Francis
Directeur Intelligente datagedreven organisaties
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: +32 473 27 30 57 Bekijk mijn profiel op Linkedin Stuur een email