Developer aan het programmeren

Intelligente datagedreven organisaties

Ontketen de kracht van uw data! Leer van de data die u verzamelt, optimaliseer processen en voeg waarde toe aan uw dienstverlening

Van een perfecte doorstroming in de haven tot een financieel dashboard en van real-time monitoring in de meldkamer tot up-to-date cliëntgegevens voor wijkverplegers of actiegerichte inzichten in uw supply chain. Wie data snel en bewust kan omzetten in waardevolle informatie en dit als zakelijk kompas gebruikt, presteert beter en blijft relevant. Dit noemen we een Intelligente datagedreven organisatie. Gaat u mee?

Van zilver naar goud: de juiste data helpen

Case - NOC*NSF

Nederland wil bij de tien beste topsportlanden ter wereld horen. “Dat is als klein land geen eenvoudige opgave”, zegt Bernadet van Os, prestatiemanager Technologie van NOC*NSF. Kijk maar eens naar de finish van het roeien op de Olympische Spelen in Rio. Het verschil tussen zilver en goud is minimaal!” Zulke verschillen zijn te overbruggen wanneer Nederland ook koploper is in het benutten van data en technologie, voorspelt Van Os. Lees hier verder

Onze aanpak

Als intelligente datagedreven organisatie weet u precies wat er speelt in uw omgeving. U bent in staat om nieuwe behoeften in de markt te herkennen en te adresseren als onderdeel van uw core business. Maar hoe maakt u leren, evalueren en groeien onderdeel van uw core business?

Drie randvoorwaarden

Er zijn drie randvoorwaarden waaraan invulling moet worden gegeven om een intelligente datagedreven organisatie te realiseren. Ordina helpt u bij het invullen ervan. Met oog voor lagere kosten en security & privacy.

Capture & Manage

Capture & manage

We brengen de relevante in- en externe databronnen in kaart, zorgen dat u deze kunt verzamelen én zorgen voor een optimale beschikbaarheid. Toegankelijk, betrouwbaar en veilig, voor de juiste personen in uw organisatie, uw netwerk of uw klanten. Denk bijvoorbeeld aan data uit sensoren, smart devices, radio-frequency identification (RFID), ERP-systemen, maatwerkapplicaties, mobiele applicaties of het onttrekken van data uit open sources.

Visualize, analyse & insights

Visualize, analyze & insight

We bieden u oplossingen om de mix aan data te analyseren, nieuwe verbanden te ontdekken, deze op een juiste manier te visualiseren en dieper inzicht te vergaren in uw bedrijfsprocessen. Zo vormt zich een digitaal spiegelbeeld van de wereld om u heen. En dat levert nieuwe inzichten op over uw klanten en processen die u kunnen helpen om uw bedrijfsprocessen efficiënter in te richten en klanten beter van dienst te zijn.

Activate, optimize & innovate

Activate, optimize & innovate

We zorgen dat u kansen verzilvert door uw landschap te verrijken met datagedreven applicaties en zelflerende systemen. Aan de ene kant kunt u hierdoor snel inspelen op de veranderende wensen van uw klanten en medewerkers. Aan de andere stelt de continue verwerking van data u in staat om de kansen en bedreigingen van morgen te voorspellen. En om daarop te anticiperen met nieuwe innovaties.

Ook meer sturen op data?

Wilt u ook competitief voordeel behalen door meer sturen op basis van data, maar weet u niet precies wat de juiste IT-keuzes zijn om daartoe te komen? Ga de uitdaging aan met Ordina en wordt een Intelligente datagedreven organisatie. We kunnen u onder meer van dienst zijn op het gebied van.

Solutions