Developer aan het programmeren

Intelligente datagedreven organisaties

Ontketen de kracht van uw data!

Door de digitalisering zien we dat bedrijven de beschikking krijgen over heel veel data. Het is een uitdaging voor bedrijven om deze veelheid aan soorten data effectief in te zetten. Ordina helpt organisaties hun data om te zetten in waardevolle informatie en dit als accelerator te gebruiken om hun eigen dienstverlening of bedrijfsprocessen te verbeteren. Deze organisaties presteren beter en blijven relevant. Het zijn intelligente datagedreven organisaties.

Van zilver naar goud: de juiste data helpen

Nederland wil bij de tien beste topsportlanden ter wereld horen. “Dat is als klein land geen eenvoudige opgave”, zegt Bernadet van Os, prestatiemanager Technologie van NOC*NSF. Kijk maar eens naar de finish van het roeien op de Olympische Spelen in Rio. Het verschil tussen zilver en goud is minimaal!” Zulke verschillen zijn te overbruggen wanneer Nederland ook koploper is in het benutten van data en technologie, voorspelt Van Os. Lees hier verder

Het verschil tussen zilver en goud is te overbruggen door het benutten van data en technologie

Onze aanpak

Met behulp van de diverse vakgebieden, zoals data science, linkeddata, geo-informatie, business intelligence en supply chain optimization, helpt Ordina organisaties de volgende stappen te zetten op weg naar een intelligente data gedreven organisatie.

Drie randvoorwaarden

Er zijn drie randvoorwaarden waaraan invulling moet worden gegeven om een intelligente datagedreven organisatie te realiseren. Ordina helpt u bij het invullen ervan.

Capture & Manage

Capture & manage

Door relevante in- en externe databronnen in kaart te brengen, zorgen dat de klant deze kan verzamelen én toegankelijk kan maken voor de juiste personen in de organisatie of voor zijn klanten. Denk bijvoorbeeld aan data uit sensoren, smart devices, radio-frequency identification (RFID), ERP-systemen, maatwerkapplicaties, mobiele applicaties of het onttrekken van data uit open sources.

Visualize, analyse & insights

Visualize, analyze & insight

We bieden u oplossingen om de mix aan data te analyseren, nieuwe verbanden te ontdekken, deze op een juiste manier te visualiseren en dieper inzicht te vergaren in uw bedrijfsprocessen. Zo vormt zich een digitaal spiegelbeeld van de wereld om u heen. En dat levert nieuwe inzichten op over uw klanten en processen die u kunnen helpen om uw bedrijfsprocessen efficiënter in te richten en klanten beter van dienst te zijn.

Activate, optimize & innovate

Activate, optimize & innovate

We zorgen dat u kansen verzilvert door uw landschap te verrijken met datagedreven applicaties en zelflerende systemen. Aan de ene kant kunt u hierdoor snel inspelen op de veranderende wensen van uw klanten en medewerkers. Aan de andere kant stelt de continue verwerking van data u in staat om de kansen en bedreigingen van morgen te voorspellen. En om daarop te anticiperen met nieuwe innovaties.

Data effectief inzetten?

Wilt u ook competitief voordeel behalen door data effectief in te zetten, maar weet u niet precies wat de juiste IT-keuzes zijn om daartoe te komen? Ga de uitdaging aan met Ordina en wordt een intelligente datagedreven organisatie. We kunnen u onder meer van dienst zijn op het gebied van data science, geo-ict en supply chain optimization.

Solutions