fbpx

Whitepaper – Transformeer je supply chain. Presteren in een tijdperk van onzekerheid en disruptie

Decennialang heeft de geïndustrialiseerde wereld globalisering en slanke, just-in-time supply chains omarmd die profiteerden van verafgelegen goedkope locaties, betaalbaar vervoer en een relatief stabiele internationale orde.

De huidige supply chains zijn echter te kwetsbaar en te complex geworden om constante verstoringen op te vangen. Zo hebben oorlogen, pandemieën, de klimaatcrisis, arbeidsmarktcrisis, cyberaanvallen en ingewikkelde regelgeving een grote invloed op de wereldwijde logistieke netwerken waarop we allemaal zijn gaan vertrouwen.

Wat cijfers om dit te illustreren:

  • 45% van de organisaties wereldwijd zal tegen 2025 te maken krijgen met aanvallen op hun supply chain software.
  • 60% van de bedrijven is van plan bepaalde activiteiten te verplaatsen vanuit goedkope locaties in Azië om verstoringen te vermijden.
  • 60% van alle mondiale emissies worden veroorzaakt door supply chains.

In onze (Engelstalige) whitepaper ‘Transforming your supply chain. Performing in the age of uncertainty and disruption’ leggen we uit dat er structurele veranderingen nodig zijn om veerkrachtige, intelligente supply chains te creëren. Het goede nieuws, we beschikken al over een scala aan volwassen en snel inzetbare technologieën die snel aanzienlijke prestatieverbeteringen kunnen opleveren.

Meer weten? Download onze whitepaper.

Vul onderstaand formulier in om onze whitepaper te downloaden