Agile & DevOps

Interesse in Agile & DevOps?

Ochtenden met daily stand-ups. Kort cyclisch knallen. Met de lijfspreuk ‘Everything as Code’. Binnen een high performance team dat dagelijks innoveren als vanzelfsprekend ziet. Het is een state-of-mind. Bij Ordina dan. Zo komen we namelijk het snelst tot innovaties met maatschappelijke of commerciële waarde. Sprint jij mee?

Kijk voorbij de techniek

Mensen met de juiste mix van houding, vaardigheden en kennis maken het verschil. We zoeken toppers die verder kijken dan techniek, bijvoorbeeld als DevOps engineer of DevOps consultant. Die graag in een High performance team werken en zichzelf op inhoudelijke en persoonlijk vlak willen verbeteren. En het liefst samen met de klant onderzoeken waar innovatie maximale waarde toevoegt. Omdat ze elke dag een stap voorwaarts willen zetten. Binnen de Industrie, Zorg, Overheid en Financiële dienstverlening.

Groeipodium voor jouw talent

In ons team heerst een pioniersgeest met visie. Verantwoordelijkheid nemen en proactief zoeken naar de nieuwste ontwikkelingen is intrinsiek gedachtengoed. Dagelijks dagen wij elkaar uit om op zoek te gaan naar de ideale balans tussen techniek, creativiteit en ondernemerschap. Daarin zijn we kritisch, maar vooral hands-on en doelgericht. Dit leidt vaak tot co-creatie en maakt ons succesvol in het behalen van concrete resultaten. Doe mee!