Architectuur

Naar next level ICT-architectuur. Formuleer nieuw beleid met jouw innovatieve visie
Interesse in architectuur?

Naar the next level in ICT-strategie en architectuur. Met zaken als Internet of Things, Big Data, Cloud en Agile & DevOps. Bevlogen. Overtuigend. Voor een perfecte samenhang. Tussen bedrijfsstrategie, informatievoorziening en ICT. Op basis van jouw visie. Dat is werken bij Ordina als ICT-architect.

Onze tweede natuur

Wij zijn altijd ‘on the lookout’ naar nieuwe trends en realiseren innovatie met onze eigenzinnige kijk op ICT-architecturen. Als geen ander zijn we in staat om een architectuurvisie te ontwikkelen. Dat is immers onze tweede natuur. En daarom dragen we dit ook zonder blikken of blozen uit bij de grootste bedrijven in de financiële markt, zorg, overheid en industrie. Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor nieuw talent!

Groeipodium voor talent

Sluit je bij ons aan als enterprise architecturen geen geheimen meer voor jou kennen. Als jij nieuw beleid kunt formuleren en de realisatie hiervan kan begeleiden met een heldere roadmap. Dan zorgen wij dat je je kunt blijven ontwikkelen op zakelijk en persoonlijk vlak. Zowel binnen de Ordina Academy als daarbuiten. Continuous learning dus; simpelweg een kwestie van samen voorop willen lopen.