fbpx

Architectuur

Naar next level IT-architectuur. Formuleer nieuwe landschappen met jouw innovatieve visie.

Bekijk alle vacatures in Architectuur

Interesse in architectuur?

In de wendbare digitale wereld zijn goede fundamenten belangrijk. Wij werken actief aan de doorontwikkeling van ons architectuurvak, vanuit een visie dat een goede bedrijfs- en IT-architectuur een versneller is op IT-strategie. Als een echte professional, kijk jij vooruit en zorg je voor een schaalbaar en toekomstbestendig landschap. Bij Ordina kun je dit doen in de specifieke aandachtsgebieden data, cloud, integratie en procesoptimalisatie, zoals Hyper Automation. Bevlogen met een toekomstvisie, overtuigend in het meenemen van de klant, gedreven om een perfecte samenhang te bereiken tussen bedrijfsstrategie, informatievoorziening en IT. Dat is werken bij Ordina als architect.

Onze tweede natuur

Wij staan midden in de digitale wereld: als geen ander zijn we in staat om een architectuurvisie te ontwikkelen op relevante technologische ontwikkelingen voor onze klanten. Dat is immers onze tweede natuur. Daarom vragen klanten ons om mee te werken aan hun strategische veranderprojecten.

Groeipodium voor talent

Sluit je bij ons aan als jij een geboren architect bent. Met jouw deskundigheid, ervaring en heldere communicatie maak je complexe zaken eenvoudig en inzichtelijk. Je vindt bij ons een team van ongeveer 120 vakgenoten om mee te sparren en te groeien. Wij zorgen dat je je kunt blijven ontwikkelen op inhoudelijk en persoonlijk vlak. Voor zowel juniors, mediors als seniors zijn er volop ontwikkelmogelijkheden door een goede mix van trainingen, certificeringen, ‘learning on the job’ en onze Next Architect Community, waar kennisdeling centraal staat.