fbpx
Bloomreach

Bloomreach

Sluit je nu aan bij Ordina Digital services

Bekijk alle vacatures in Bloomreach

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in hechte teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het betrouwbaar houden van functionaliteiten en het uitrollen van innovaties.

Waarom bij Ordina?

Als BloomReach Developer werk je in een DevOps team. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en optimaliseren van de online activiteiten van de klant. Je zorgt ervoor dat onze klanten online relevant blijven en ontwikkelt continu aan nieuwe functionaliteit.

Het online succes van de klant is gekoppeld aan het succes van Ordina en aan jouw persoonlijke succes. Dit spreekt de ondernemer in jou aan, altijd op zoek naar kansen!

Digital services community

Daarnaast kom je te werken bij Ordina Digital Services, een snel groeiende afdeling met hoge ambities. Wij zijn gericht op continuïteit en digitale optimalisatie voor onze klanten met een online strategie. Je krijgt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en veel vrijheid om initiatief te nemen en zo bij te dragen aan het succes van onze klant én Ordina Digital Services.