Business Platform Services

Discover, Design en Deliver. Zo helpen we onze klanten met hun cloudstrategie.
Interesse in Business Platform Services?

De expertise van de professionals van Business Platform Services hangen we op aan ons framework om klanten te helpen met hun cloudstrategie. We volgen hierbij de Ordina verbeteraanpak met de fasen Discover, Design en Deliver.

Onze specialisten

De professionals zijn grofweg in te delen in projectmanagers en engineers. De projectmanagers helpen bij de planvorming en vervolgens het operationaliseren van de plannen. De engineers werken in de operationele Deliver fase op de platformen om de continuïteit te bewaken en de nodige verbeteringen en veranderingen door te voeren.

We love soft skills

Bij de werkzaamheden zijn niet alleen de technische vaardigheden belangrijk om een professional te selecteren. Voor Ordina zijn de soft skills van onze mensen net zo belangrijk als hun technische expertise. Onze professionals zijn teamspelers die ook zelfstandig kunnen werken. Proactief en resultaatgericht werken zijn voor ons vanzelfsprekend. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om te werken bij Ordina? Kijk naar eens verder naar onze vacatures op het gebied van Business Platform Services.