fbpx
programmacode met abstracte technische actergrond

Cloud & Pipeline automation

Ga jij voor een cloud-carrière bij Ordina?

Bekijk alle vacatures in Cloud & Pipeline automation

We hoeven jou niet te vertellen hoe disruptief cloudtechnologie is. Organisaties zijn allemaal op zoek hoe ze de cloud het beste kunnen inzetten om van de digitalisering een succes te maken. Cloud automation is een jong en spannend vakgebied waar je al je creatieve talenten in kwijt kunt. De cloudtechnologie ontwikkelt zich razendsnel. De beste oplossing van gisteren hoeft niet de beste oplossing voor vandaag of morgen te zijn.

Cloud met business impact

De toegevoegde waarde van de cloud zit volgens ons aan de businesskant. Dus je hebt meer nodig dan alleen technische kennis om cloudtechnologie succesvol in te zetten maar je hebt ook kennis nodig van wat er speelt in de markt. Bij Ordina hebben we dan ook alle kennis in huis om klanten te helpen, van infrastructuur tot applicaties. Er zijn engineers, architecten, consultants en projectmanagers die werken aan de backbones van de IT-organisatie. We bedenken en bouwen het fundament voor de toepassing van cloud bij onze klanten en vervolgens runnen we ook de cloudoperatie.

Creativiteit en continuïteit

Als Ordina staan we voor creativiteit en continuïteit op alle lagen van de cloud. Onze projectmanagers begeleiden de organisatorische implementatie van de cloud. Want cloudtechnologie zorgt ervoor dat rollen, functies en procedures veranderen. Daar is net zoveel aandacht voor nodig als voor het technische deel.

Pipelines en integration-oplossingen

De backbone van IT-organisatie is voor ons meer dan de infrastructuur. We houden ons bezig met het bouwen, beheren en verbeteren van pipelines en integration-oplossingen. De dev/ops engineers die de applicatieketens van de klant verbeteren, werken met behulp van automation en development platforms. En met een betere pipeline kunnen onze klanten sneller verbeteringen doorvoeren in hun organisatie. Dat is voor ons het ultieme doel.

Cloudcommunity

Het vakgebied cloud is continu aan verandering onderhevig. Voor ons is het normaal dat je je kennis continu bijschaaft. Dat is onderdeel van de job. Maar dat hoef je niet in je eentje te doen. Binnen Ordina is een cloudcommunity. We organiseren kennissessies, er zijn trainingsfaciliteiten en duidelijke loopbaanpaden die je helpen om je te ontwikkelen als cloudprofessional. Deze community wordt getrokken door Stack|C, de businessunit waar het grootste deel van onze kennis op het gebied van infrastructuur, cloud en pipeline automation is gebundeld.

Onderdeel zijn van een cloudformatie

Bij Ordina werk je bij voorkeur in een high performance team. Dat kan bij een klant zijn of bij ons op locatie. Het team heeft een duidelijke opdracht en samen met elkaar werk je aan het realiseren van de gestelde doelen. Onze filosofie is dat een goed team beter presteert dan losse individuen. Met elkaar kom je tot betere prestaties en help je elkaar naar een hoger niveau. Uiteraard krijg coaching om dit voor elkaar te krijgen, zowel op individueel én teamniveau.