Bloomreach

Data science

Help onze klanten de waarde van hun data te verzilveren.

Als data scientist bij Ordina ontwikkel je verklarende en voorspellende modellen voor onze klanten, zodat zij hun business kunnen versnellen en verbeteren.

Bij Ordina geloven we in de waarde die data kunnen bieden voor organisaties. Het ontwikkelen van intelligente datagedreven organisaties is dan ook één van onze vijf kernproposities. Daarbij zetten we vol in op data science om onze klanten te helpen, zodat zij de verandering voor zijn.

Toby Tan, Data scientist, over werken bij Ordina

Data scientist Toby Tan

Toby Tan is Data Scientist en werkt sinds februari 2016 bij Ordina. Momenteel is hij ingezet bij het Havenbedrijf Rotterdam. Waarom hij voor Ordina heeft gekozen en hoe zijn opdracht bij Havenbedrijf Rotterdam eruit ziet lees je hier.

Veel van onze klanten willen hun met data verrijkte kennis slim inzetten in de organisatie, maar weten vaak niet waar te beginnen. Als een echte professional in data science wijs jij onze klanten de weg. Dat doe je samen met je collega’s in een multidisciplinair team. In deze High performance teams blijf je leren van elkaars expertise en lever je optimaal resultaat voor de klant.

In onze businessunit Data Analytics & Science werk je volgens onze eigen specifieke Ordina-aanpak: Data2Value. Verder maak je deel uit van een actieve data science-community waar kennisdeling en innovatie centraal staan.

Benieuwd wat we zoal doen?

Bekijk dan hier onze case bij het Havenbedrijf Rotterdam, dat de ‘slimste haven ter wereld’ wil worden. Of lees hier hoe wij NOC*NSF ondersteunen om topprestaties mogelijk te maken.

Als data en de interpretatie daarvan jou interesseren, dan zit je bij Ordina Data Analytics & Science vast op je plek. Check hieronder onze vacatures of kom eens een kopje koffie drinken.