fbpx

Digital advisory

Ontdekken en creëren van digitale doorbraken.

Bekijk alle vacatures in Digital advisory

De eerste stap

Als we je nu zouden vragen wat je morgen zou willen veranderen, dan komen er ongetwijfeld meerdere onderwerpen naar boven. Maar wat is nu de volgende stap en hoe die dan te zetten?

Bij Ordina Business & Proces Transformation zijn we dagelijks bezig met de eerste stap op weg naar die verandering. We ontdekken, ontwerpen en realiseren de meest waardevolle oplossingen. Of het nu gaat om nieuwe businessmodellen, producten of services, organisatievraagstukken of uitdagingen op het gebied van data of IT. We helpen onze klanten graag de eerste stap te zetten.

Dat doen we meestal in nauwe samenwerking met onze collega’s vanuit IT & Architecture Transformation en Organization & Culture Transformation. Of met onze thought leaders op het gebied van Data, Cybersecurity & Technology. Met de kennis en kunde van meer dan 2500 collega’s realiseren we vervolgens die doorbraak ook echt.

Human at the core

Verandering is in de basis menselijk. Dus of het nu gaat om een Cloud transitie of de validatie van een businessmodel, de kans van slagen is het grootst als het omarmd wordt door de mensen die er ook mee aan de slag moeten. Collega’s, klanten of gebruikers.

Accelerated by design

Great design is great business. Dat is onze gedachte. Design gaat verder dan het maken van een mooi plaatje. Het gaat om het geloof dat je gewenste oplossing ontworpen en gevalideerd moet worden. Continu. Binnen de organisatie, maar vooral ook daar daarbuiten.

Enabled by technology

De techniek faciliteert. Het moet voldoen aan de behoefte van de gebruikers. Wij weten wat het allemaal kan of zou moeten doen. We opereren in de digitale wereld en hebben de kennis en kunde over die wereld om doorbraken te creëren.

Groeien als consultant

Sluit je bij ons aan als jij een geboren adviseur bent. Met jouw nieuwsgierige aard, open blik en heldere communicatie maak je complexe zaken eenvoudig en inzichtelijk. Je vindt bij ons een team van ruim 120 vakgenoten om mee te sparren en te groeien. Wij zorgen dat je je kunt blijven ontwikkelen op inhoudelijk en persoonlijk vlak. Voor zowel juniors, mediors als seniors zijn er volop ontwikkelmogelijkheden door een goede mix van ‘learning on the job’, trainingen, certificeringen en onze community, waar kennisdeling centraal staat.