Digital Services

Bouw mee aan de wereld van morgen. Bepaal de nieuwe standaard in digital services.
Interesse in Digital Services?

Online relevant blijven is een grote uitdaging en zorg voor onze klanten. Ordina Digital Services ontzorgt door gegarandeerde continuïteit, groei en performance voor websites, portals en apps. Onze klanten focussen zich op hun business, wij dragen zorg voor hun online presence.

Bij Ordina Digital Services bij jij de expert. Als onderdeel van een multidisciplinair team sta jij voor je discipline, ben je kritisch en geef je constructief advies. Je overtuigt de klant en realiseert de technische oplossing. Zo lever jij jouw toegevoegde waarde in het ontzorgen van de klant.

Focus is nodig om de beste te worden in je vakgebied.

Wij geloven dat focus essentieel is om een expert te zijn. Uit de vele beschikbare platformen hebben wij daarom gekozen om ons te focussen op Hippo, Drupal, Cordova en Mendix. Wij hebben competence centers voor deze platformen ingericht waar onze experts in teamverband continu bezig zijn met het waarborgen van continuïteit en kwaliteit. Dit binnen een omgeving die gericht is op persoonlijke groei, kennisdeling, -waarborging en veel plezier.

Groeipodium voor talent

Wij zoeken experts (in spe) die klant en service gericht zijn. Die met de klant meedenken, maar ook tegengas durven te geven. Wij helpen je groeien door on the job coaching en begeleiding. Daarnaast biedt de Ordina Academy tal van opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen in de richting die jij wilt.

Wil jij klanten ook helpen bij het versnellen in de digitale wereld? Kijk dan eens of Ordina Digital Services bij je past.