Foto CMS

Drupal

Sluit je nu aan bij Ordina Digital services

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in hechte teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het betrouwbaar houden van functionaliteiten en het uitrollen van innovaties.

Waarom Ordina?

Als Drupal Developer werk je altijd samen in een DevOps team. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en optimaliseren van de online activiteiten van de klant. Je zorgt ervoor dat onze klanten online relevant blijven en ontwikkelt continu nieuwe functionaliteiten.

Het online succes van de klant is gekoppeld aan het succes van Ordina en aan jouw persoonlijke succes. Dit spreekt de ondernemer in jou aan, altijd op zoek naar kansen!

Digital Services community

De communities binnen Ordina bestaan uit collega’s die passie hebben voor hetzelfde vakgebied en voorop willen lopen door expertises verder door te ontwikkelen. Bij Ordina heet deze community Digital services.

Ordina Digital Services garandeert voor klanten de continuïteit, groei en performance van hun websites, portals en apps. Je werkt in mooie projecten met de platforms van Bloomreach, Drupal en Mendix. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat je dé expert bent én blijft voor jouw platform. Bij Ordina Digital Services bepaal je zelf met je team en de klant hoe laat je begint en waar je werkt. Zo hou je werk en privé goed in balans.