fbpx

GEO-ICT

Bekijk alle vacatures in GEO-ICT

Buiten gebaande paden denken. Als een digitale ontdekkingsreiziger in het zakelijk universum. Met het doel om ruimtelijke gegevens te integreren. Binnen duurzame GIS-oplossingen. Samen met collega’s in een business unit waarin volop aandacht is voor jouw baanbrekende ideeën. Dat is werken aan GEO-ICT bij Ordina. Wij zetten ICT op de kaart. Letterlijk.

Agile met GEO

Duizenden kilometers aan autowegen of vaarwegen in beeld brengen. Jij zoekt én maakt de juiste data-combinaties. Binnen een multidisciplinair team waarin allerlei kennisgebieden elkaar versterken. Samen werk je voor klanten waarbij GEO-ICT een wereld aan nieuwe kansen opent, zoals Havenbedrijf Rotterdam en de overheid. Met ESRI, Open Source én Java- of Microsoft natuurlijk.

Groeipodium voor jouw talent

Ordina heeft ruim tien jaar ervaring met integratie van ruimtelijke gegevens. We mixen expertises en best practices. En bieden je tal van groeikansen binnen de Ordina Academy. Om elkaar te versterken. En samen verwachtingen te blijven overtreffen. Met oplossingen waarmee klanten sneller beslissingen kunnen nemen over complexe zaken. Klaar voor een nieuwe journey?