fbpx

Microsoft

Sluit je nu aan bij Ordina MTech

Bekijk alle vacatures in Microsoft

Gaat jouw hart sneller kloppen van de nieuwste Microsoft technologie en heb je de ambitie om altijd voorop te lopen met creatieve, hightech oplossingen? Sluit je dan aan bij MTech, de tofste Microsoft-club van Nederland! In deze hechte unit met meer dan 80 gedreven professionals draait het om persoonlijke ontwikkeling en innovatieve ideeën. Alleen op die manier blijven wij de beste én meest enthousiastste Microsoft Professionals van Nederland!

Bouw mee aan mooie projecten

Bij MTech ga je aan de slag met Applications & Infrastructure, Modern Workplace, Data & AI, Security, AR & VR en Fun! Onze focus ligt op .NET ontwikkeling, Azure implementaties, Office 365 en DevOps werken. Hiermee leggen we verbinding tussen business applicaties van de klant en Microsoft technologieën. Bovendien ontwikkelen we VR, AR en MR oplossingen. Samen realiseren we mooie projecten bij klanten in de zorg, financiële dienstverlening, overheid en industrie.

Ons doel: jouw groei

Werkplezier leidt tot mooie dingen. Daarom geven we je ruimte in je baan om te doen waar jij energie van krijgt. Uiteraard helpen we je aan de juiste kennis en certificaten en krijg je ruimte om beter te worden in jouw specifieke interesses. Wij zijn Microsoft Gold Partner waardoor jij aan de slag kunt met de nieuwste technologie. Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Onze persoonlijke aanpak en kijk op doorgroeimogelijkheden, helpen jouw ambities echt waar te maken.

Microsoft vacatures

Voor hiërarchie is binnen MTech geen ruimte. Wél voor een praatje, vrijheid binnen je functie, humor, veel leuke teamuitjes en kennisdeling. Bezoek met jouw MTech collega’s onze R&D vrijdagen, conferenties en learning-weekenden. Wil jij in een enthousiast team aan de slag met uitdagende opdrachten? Bekijk dan snel onze uitdagende Microsoft vacatures en neem contact met ons op.