Microsoft

Sluit je nu aan bij Ordina MTech
MTech: de leukste club van Nederland

Bij MTech, de Microsoft Solutions unit van Ordina, realiseren meer dan 80 gedreven professionals doorlopend efficiënte oplossingen in een high tech omgeving. Voor grote multinationals in de financiële sector, diverse ministeries, maar ook voor kleinere, aansprekende opdrachtgevers voeren wij projecten uit.

Focus

Als team beschikken we over een breed scala aan kennis, ervaring en specialismen. Dat stelt ons in staat om oplossingen te bedenken en te realiseren die complete bedrijfsprocessen ondersteunen. Hierbij ligt de focus op .NET ontwikkeling, Azure implementaties, Office 365 en DevOps werken en het verbinden van business applicaties van de klant met Microsoft technologie. Daarnaast ontwikkelen we ook VR, AR en MR oplossingen. Samen werken we aan mooie projecten waarbij we deze technologieën efficiënt weten in te zetten.

Blijven ontwikkelen

Werken bij MTech betekent dat je je actief blijft ontwikkelen. Aan de hand van (interne) kennissessies, opleidingen, trainingen en summits in binnen-en buitenland. Maar ook door te sparren met directe collega’s en door deel uit te maken van één van onze High Performance Teams. Uiteraard zorgen we ervoor dat je beschikt over de juiste kennis en certificaten, maar er is ook veel ruimte om je te ontplooien op vlakken waar jouw specifieke interesses liggen.

Waar nodig vullen we elkaar als unit aan. Dankzij het Microsoft Gold Partnership word je bovendien betrokken bij de nieuwste innovaties. Is het tijd voor de volgende stap in je carrière? Dan zijn er aantrekkelijke persoonlijke doorgroeimogelijkheden.

MTech: hecht team en informele sfeer

Binnen MTech is geen ruimte voor hiërarchie en formaliteiten. Wél voor een praatje, vrijheid binnen je functie, humor, teamuitjes en samen naar een doel toe werken. De sfeer is gemoedelijk, waardoor je je snel thuis voelt. Omdat de afdeling voortdurend in ontwikkeling is, zijn we erg benieuwd naar jouw visie op hoe het beter kan. Ondanks de grootte van de unit ben je dus absoluut geen nummer.