Microsoft

Samen efficiënte oplossingen realiseren

Toegevoegde waarde leveren bij onze klanten door het efficiënt inzetten van technologie is onze missie. Door het bundelen van onze kennis in één Microsoft unit zijn wij in staat om oplossingen te bedenken en te realiseren die complete bedrijfsprocessen ondersteunen. Als Microsoft consultant bij Ordina kun je altijd een collega vinden met expertise op een gebied waar jij misschien minder kennis van hebt. Je kunt altijd rekenen op jouw collega’s!

Vakmanschap en passie voor technologie

Werken bij Ordina Microsoft betekent werken in een high tech omgeving, waar plezier, innovatie en kennisdeling voorop staan. Onze focus ligt op .NET ontwikkeling, Azure implementaties, DevOps werken en het verbinden van business applicaties van de klant met Microsoft producten via de
MS Productivity Suite. Daar zijn we steengoed in. En juist omdat we zo goed draaien, zoeken we versterking. Vakmensen met een passie voor technologie.

Kennisdeling staat voorop

Wij vinden het belangrijk om te investeren in onze community van professionals. Uiteraard zorgen we dat de basics, zoals certificeringen, altijd op orde zijn. Maar wat het écht interessant maakt? Elke dag sparren met je team, met recht de allerbesten in hun vak. En dankzij het Microsoft Gold Partnership word je bovendien betrokken bij de nieuwste innovaties. Zo kun je klanten én jezelf blijven vernieuwen. Elke dag weer.