Microsoft

Efficiënt bedrijfsprocessen ondersteunen met techniek
Interesse in Microsoft?

Binnen de business unit Microsoft Solutions van Ordina realiseren meer dan 80 gedreven professionals doorlopend efficiënte oplossingen in een high tech omgeving.

Voor grote multinationals in de financiële en IT sector, diverse ministeries, maar ook voor kleinere, aansprekende opdrachtgevers voeren wij specifieke projecten uit. Omdat onze opdrachtgevers door heel Nederland verspreid zitten én uiteenlopende projecten hebben, kunnen wij onze professionals interessante, passende opdrachten bieden.

Focus

Als team beschikken we over een breed scala aan kennis, ervaring en specialismen. Dat stelt ons in staat om oplossingen te bedenken en te realiseren die complete bedrijfsprocessen ondersteunen. Hierbij ligt de focus op .NET ontwikkeling, Azure implementaties, Office 365 en DevOps werken en het verbinden van business applicaties van de klant met Microsoft technologie. Samen werken we aan mooie projecten waarbij we deze technologieën efficiënt weten in te zetten.

Blijven ontwikkelen

Werken bij Microsoft Solutions betekent dat je je actief blijft ontwikkelen. Aan de hand van (interne) kennissessies, opleidingen, trainingen en summits in binnen-en buitenland. Maar ook door te sparren met directe collega’s en door deel uit te maken van één van onze High Performance Teams. Uiteraard zorgen we ervoor dat je beschikt over de juiste kennis en certificaten, maar er is ook veel ruimte om je te ontplooien op vlakken waar jouw specifieke interesses liggen.

Waar nodig vullen we elkaar als unit aan. Dankzij het Microsoft Gold Partnership word je bovendien betrokken bij de nieuwste innovaties. Is het tijd voor de volgende stap in je carrière? Dan zijn er aantrekkelijke persoonlijke doorgroeimogelijkheden.

Informeel

Binnen de afdeling Microsoft Solutions is geen ruimte voor hiërarchie en formaliteiten. Wél voor een praatje, vrijheid binnen je functie, humor, teamuitjes en samen naar een doel toe werken. De sfeer is gemoedelijk, waardoor je je snel thuis voelt. Omdat de afdeling voortdurend in ontwikkeling is, zijn we erg benieuwd naar jouw visie op hoe het beter kan. Ondanks de grootte van de unit ben je dus absoluut geen nummer.

Sluit jij je aan?

Onze aanpak heeft zich in de afgelopen jaren bewezen. Dat wat we doen, doen we steengoed. En dat is niet onopgemerkt gebleven: ons klantportfolio blijft groeien.

We zijn daarom op zoek naar vakmensen met een passie voor technologie die ons team komen versterken. Van junior tot senior, we heten je van harte welkom. Dankzij het uitdagende klantportfolio verspreid over heel Nederland is er altijd een passende opdracht bij jou in de buurt.