fbpx

Microsoft

Sluit je nu aan bij Ordina MTech

Bekijk alle vacatures in Microsoft

Bij MTech, de Microsoft unit van Ordina, realiseren meer dan 80 gedreven professionals creatieve oplossingen in een high tech omgeving. Bij MTech werken onze collega’s met passie en energie aan hun expertisegebied en zijn wij graag op de hoogte van de nieuwste Microsoft technologieën. Wij zijn een hechte club. Jouw persoonlijke ontwikkeling, kernkwaliteiten en creatieve ideeën staan centraal. Om zo voorop te lopen in ons vak. Dat doen onze Microsoft Professionals bij MTech!

Vakmanschap

Onder het label Ordina MTech profileren wij ons als dé Microsoft experts van Ordina. Wij werken vanuit zes Tracks: Applications & Infrastructure, Modern Workplace, Data & AI, Security, AR & VR en Fun! Als team hebben wij veel kennis en ervaring in huis. Hierbij ligt de focus op .NET ontwikkeling, Azure implementaties, Office 365 en DevOps werken en het verbinden van business applicaties van de klant met Microsoft technologieën. Daarnaast ontwikkelen we ook VR, AR en MR oplossingen. Samen werken we aan mooie projecten bij klanten in de zorg, financiële markt, overheid en industrie.

Jouw talent en kracht

Bij MTech vinden wij het belangrijk dat jij jouw talenten maximaal kan benutten, dat je doet waar je goed in bent en blij van wordt. Uiteraard zorgen we ervoor dat je beschikt over de juiste kennis en certificaten, maar er is ook veel ruimte om je te ontplooien op vlakken waar jouw specifieke interesses liggen. We doen aan kennisdeling tijdens veel kennisavonden; R&D vrijdagen, deelnemen aan conferenties en learning-weekenden met jouw MTech collega’s.

Waar nodig vullen we elkaar als unit aan. Dankzij het Microsoft Gold Partnership word je bovendien betrokken bij de nieuwste innovaties. Is het tijd voor de volgende stap in je carrière? Dan zijn er aantrekkelijke persoonlijke doorgroeimogelijkheden met een duidelijk groeiperspectief!

MTech Community

Bij Ordina werken onze collega’s met passie en energie aan hun expertisegebied en willen wij voorop lopen in ons vakgebied. Bij MTech werk je samen met gedreven en enthousiaste developers bij de tofste Microsoft club van Nederland. We zijn een hechte community. Binnen MTech is geen ruimte voor hiërarchie. Wél voor een praatje, vrijheid binnen je functie, humor, veel leuke teamuitjes en kennisdeling! Daarnaast werk je aan uitdagende opdrachten en vaak in teamverband met collega’s. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan met ons op.