fbpx

Oracle

Sluit je aan bij de Ordina Oracle-unit

Bekijk alle vacatures in Oracle

Wil jij innovatieve ideeën uitwerken binnen een brede range aan technologieën? En word je blij van een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen ontwikkeling? Kom dan werken bij de mooiste Oracle-club van Nederland! Binnen de Ordina Oracle-unit werk je samen met meer dan 80 gedreven professionals aan diensten voor Oracle ERP, Integratie & Maatwerk en DBA & Oracle Cloud Infra. Je ondersteunt grote en kleine klanten met de beste Oracle-oplossingen en blijft intussen jouw kennis verder uitbouwen. Dat is werken bij Ordina.

Gevarieerd en uitdagend

Binnen de Ordina Oracle-unit werk je met nieuwe oplossingen, zoals Oracle Cloud Infrastructure (OCI) en Oracle Integration Cloud (OIC). Ook pas je bestaande technologieën toe, zoals PL/SQL, APEX en SOA Suite. Als onderdeel van ons high performance team heb je de volledige verantwoordelijkheid voor beheer en doorontwikkeling van applicaties. Daarnaast voer je verschillende advies- en projectopdrachten uit voor klanten.

Alle ruimte voor jouw groei

Hou jij ervan om jezelf te blijven ontwikkelen? Dan zit je bij Ordina op de juiste plek. We stimuleren onze consultants om zich continu te ontwikkelen en certificeren. Zo kun je regelmatig deelnemen aan seminars en heb je toegang tot het grote aanbod van trainingen van de Ordina Academy. Ook heb je via ons Gold Partnerschap altijd toegang tot de Oracle University, waar je jouw kennis bijspijkert op het gebied van Cloud Technologies en Applications. Tenslotte doe je hands-on ontwikkelervaring op binnen onze eigen Oracle Cloud-platformen.

Kennis delen en ontwikkelen

Bij Ordina maken we de digitale wereld slimmer. Om onze kennis te delen én verder te ontwikkelen, organiseren we maandelijkse Ordina Oracle Community-sessies. Hier doen onze collega’s, klanten en partners aan mee. Zet jij liever je tanden in een actuele uitdaging uit de praktijk? Dan is onze jaarlijkse Ordina Oracle Hackathon echt iets voor jou. Bij dit event geven we ruim 20 collega’s de ruimte om met Oracle-technologie tot innovatieve oplossingen te komen.

Oracle-vacatures

In onze unit heerst een prettige, informele sfeer met veel vrijheid voor onze professionals. Ook is er alle ruimte voor jouw initiatieven, ideeën en vakmanschap. Spreekt dit je aan? Dan hoor jij thuis bij Ordina Oracle! Bekijk onze vacatures voor Oracle-consultant en Oracle-developer en ontdek welke Oracle jobs van Ordina bij jou passen.

Podcast: Werken bij Ordina Oracle

Benieuwd hoe het is om bij Ordina Oracle te werken? In deze podcast vertellen Oracle-professionals Egon van Baars, Daniel Peterse en Ron Bijl je er alles over. Je leert over opdrachten en ontwikkelmogelijkheden die je tegenkomt en ontdekt hoe het is om in een sterke community binnen een high performance team te werken.