fbpx

Oracle

Sluit je nu aan bij onze Ordina Oracle unit

Realiseer nieuwe functionaliteiten. Los incidenten op. Ondersteun functional consultants. En test! Kortom: bouw en beheer Enterprise Resource Planningssystemen (ERP). Bij ons, de Oracle ERP-unit van Ordina. Je profiteert mee van ons Platinum Partnerschap op het gebied van technologie en apps. Zo beschik je altijd over up-to-date kennis. Je werkt in een hecht team dat aandacht heeft voor jouw ideeën, persoonlijkheid en vakmanschap. Bij grote klanten zet jij samen met je team de toon en ontwikkel

Innovatieve ERP-systemen

Binnen de Oracle-unit word je lid van een hecht team. Waarin ruime kennis is van Oracle ERP, Middleware, BI en Apex. Up-to-date kennis uiteraard. Onze relatie met Oracle is warm. We zijn Platinum Partner op het gebied van technologie en apps. Als eerste Nederlandse dienstverlener. Daarom krijg je bij Ordina toegang tot álle kennis en middelen van Oracle. En daarmee kun je grote klanten proactief ondersteunen met innovatieve oplossingen. De toon zetten dus.

Podcast: Werken bij Ordina Oracle

Onze enthousiaste Oracle-professionals Egon van Baars, Daniel Peterse en Ron Bijl vertellen je alles werken bij Ordina Oracle. Zij praten je bij over de meerwaarde van een sterke community, het werken in High performance teams, hun opdrachten en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Groeipodium voor jouw talent

Vooroplopen in ERP vraagt om voortdurende ontwikkeling in systemen. Maar dat begint natuurlijk bij jou. Daarom investeren we in jouw groei. Met een ongelimiteerd aantal trainingen binnen Ordina Academy. En de mogelijkheid om deel te nemen aan seminars. Dus: wil jij aan grote, innovatieve projecten werken bij een oer-Nederlands bedrijf én je continu blijven ontwikkelen? Dan hoor jij thuis bij Ordina!

Matthijs, Functional Enterprise Consultant, over werken bij Ordina

Matthijs Hendriks is Functional Enterprise Consultant en werkt sinds 2008 bij Ordina in Groningen. Door de jaren heen heeft hij zich gespecialiseerd in het Procure to Pay proces. In dit interview vertelt hij waarom de keuze is gevallen op Ordina, hoe hij voorop blijft lopen in zijn vakgebied en waarom werken bij Ordina specifiek nou zo leuk is. Lees hier zijn hele interview.