fbpx

Pega

Sluit je nu aan bij Ordina Rulesmatter!

Bekijk alle vacatures in Pega

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in hechte teams met betrokken mensen.

Waarom bij Ordina?

Als Pega professional werk je in een multidisciplinair team en voeg je je waarde toe aan complexe projecten rond business rules management. In samenwerking met en/of bij de klant zijn we aan de slag om innovatieve toepassingen te creëren. Daarnaast word je volledig uitgerust om je werk goed te doen en investeren wij veel in opleidingen en je Pega-certificering.

Met een club van gecertificeerde Pega professionals zien en grijpen we de kansen om onze expertise uit te bouwen en dat doen we een tikkeltje eigenwijs. Met een nuchtere houding en robuuste applicaties voorzien we onze klanten van innovatieve kennis- en regeltechnologie.

Rulesmatter! community

RulesMatter! is een actieve community van ondernemende, professionals met liefde voor hun vakgebied. Mensen die het verschil willen maken, soms een tikkeltje eigenwijs. Je helpt onze klanten in teams met slimme en innovatieve technologie zodat zij zelf kunnen innoveren en versnellen. Je verbetert en automatiseert cruciale en kritische klantprocessen door case managementimplementaties met bv Pega software of met Robotic Process Automation.