fbpx

Python

Sluit je nu aan bij de Ordina Pythoneers

Bekijk alle vacatures in Python

Alle ruimte voor jouw ideeën. Jouw ontwikkeling. Jouw persoonlijkheid. En jouw vakmanschap. Jij laat je niet leiden door standaard loopbaanpaden, als je goed bent, ben je goed. Waarom doen zoals het “hoort” als het sneller en efficiënter kan? We hebben geen vaste groeistructuur maar begeleiden je natuurlijk wel en hierdoor kun je pijlsnel groeien als je die ambitie hebt.

Pythoneers bij Ordina

De communities binnen Ordina bestaan uit collega’s die passie hebben voor hetzelfde vakgebied en voorop willen lopen door expertises verder door te ontwikkelen. Bij Ordina heet deze community Pythoneers.

Ordina Pythoneers is één van de gespecialiseerde units binnen Ordina Software Development en is opgericht om onze klanten beter te kunnen bedienen in hun toenemende vraag naar Python expertise. Deze recent opgerichte unit kent een vliegende start en een heeft een sterke groeiambitie. De unit richt zich op de volgende domeinen:

• Machine Learning & Artificial Intelligence
• Web Application Development
• Big Data Engineering
• Technical Software Development

Python Developers zetten een innovatief idee binnen no-time om in werkende functionaliteit met bewezen frameworks en op basis van het Continuous Delivery. Hiervoor moet je kennis up-to-date zijn. Daarom bieden we je alle ruimte om veel en vlug te leren, samen en individueel via de Ordina Academy en (internationale) seminars zoals EuroPython en PyCon.

Je gaat aan de slag op een project bij één van onze vele klanten. Je wordt daar opgenomen in een team van Ordina Developers en gaat een bijdrage leveren aan de technische realisatie van softwareoplossingen met Python. Ieders mening telt gelijkwaardig mee vanaf dag één, samen maken we mooie dingen en delen we veel kennis. Waar het bij ons vooral om draait: elegante code schrijven, innovatie toepassen en slimme oplossingen maken. Dat doen we met plezier en passie voor het vak.