fbpx

SAP

Opereer in de digital core van klanten.

Bekijk alle vacatures in SAP

Innovatieve IT in dienst van eindgebruikers. Functioneel. Robuust. Met oog voor user experience. Zodat ze sneller kunnen werken en administratieve rompslomp achter zich laten. Ordina SAP regelt het. Wij opereren in het digitale bedrijfshart van klanten. Met vaste hand. Hoe groot, complex of uitdagend de opdracht ook is. Omdat we alles in huis hebben. Jij ook?

Agile met SAP

Ordina is meervoudig SAP Service Partner, S/HANA Partner, Service Partner, Customer Center of Expertise en Hosting Partner. Om maar wat te strooien. Samen verleggen we grenzen. Agile. Binnen de zorg, financiële dienstverlening, overheid en industrie. Met aandacht voor persoonlijke ideeën. Heb je een creatieve ingeving, lef en overtuigingskracht? Dan is er veel mogelijk.

Groeipodium voor jouw talent

Het SAP-team van Ordina staat bekend om haar nuchtere Hollandse no-nonsense cultuur. Bij ons ben je geen nummer, maar gewaardeerd professional. Onderlinge betrokkenheid vinden wij belangrijk. Net als continuous learning. Daarom bieden we je kansen om veel en vlug te leren binnen onze eigen Ordina Academy. En uiteraard letten we op een goede balans tussen werk en privé. Het is tenslotte geen 2013 meer.