fbpx
programmacode met abstracte technische actergrond

Scala

Sluit je nu aan bij Ordina Codestar

Bekijk alle vacatures in Scala

Wij creëren de nieuwe wereld. Fast en streaming dataplatformen, reactive web apps op een cloudinfrastructuur, bedoeld om relevant te blijven in het digitale tijdperk. Dit doen we door te programmeren. Met ons hart en hoofd. Door kennis te delen, elkaar uit te dagen, samen te leren en te ontdekken door te experimenteren.

Samenwerken, passie voor code en het verschil durven maken voor onze klanten staan centraal. Dit alles binnen een hechte groep van ‘craftsmen’ in een gezellige en informele sfeer. Dat is Ordina Codestar.

Codestar community

De communities binnen Ordina bestaan uit collega’s die een passie hebben voor specifieke vakgebieden, altijd het verschil willen maken en hun expertise doorlopend blijven ontwikkelen. Een van deze communities is Codestar.

Bij Codestar zijn we niet bang om uit te spreken dat we echte craftsmen zijn. Dat maakt ons tot de partner in Nederland voor schaalbare en resilient IT-oplossingen voor enterprise dataplatformen en reactive enterprise apps. We zijn gepassioneerde en een beetje eigenwijze software developers en engineers die graag hun kennis delen. Daarom worden we regelmatig uitgenodigd op internationale conferenties als Devoxx.com en Scala Days. In High performance teams van meertalige professionals werk je aan vette en uitdagende cases.

Wat het Codestargevoel is? Onze collega’s laten het zien in deze video: