programmacode met abstracte technische actergrond

Scala

Sluit je nu aan bij Ordina Code.star

Wij creëren de nieuwe wereld van fast en streaming data, met schaalbare en reactive apps, die bedoeld zijn om in te inspelen op complexe uitdagingen. Dit doen wij door te programmeren. Met ons hart en hoofd. Door kennis te delen, elkaar te blijven challengen en samen te innoveren. Continuous learning, samenwerken en een passie voor de code staan bij ons centraal. Zo maken wij het verschil. Dit alles binnen een hechte groep collega’s met een gezellige, informele sfeer.

Code.star community

De communities binnen Ordina bestaan uit collega’s die passie hebben voor hetzelfde vakgebied en voorop willen lopen door expertises verder door te ontwikkelen. Bij Ordina heet deze community Code.star.

Bij Ordina Code.star zijn we niet bang om uit te spreken dat we heel goed zijn. Daarom zijn wij de beste partner voor full-stack Scala- en Big Data-oplossingen in Nederland. We beslissen hoe we ons werk doen. We weten alles van programmeren en delen onze passie graag op evenementen en internationale conferenties. In een gevarieerd team van meertalige professionals werk je aan coole en uitdagende cases.