blockchain en security

Security & Risk Management

Nederland elke dag veiliger en weerbaarder maken
Interesse in Security & Risk Management?

Wist jij dat 78% van de organisaties in Nederland de afgelopen 2 jaar te maken hebben gehad met de gevolgen van een hack? En dat gemiddeld 24.089 records per jaar buit worden gemaakt? Innovatieve ontwikkelingen en concepten zoals mobiel werken, outsourcing, big data, de cloud en Internet of things, bieden veel kansen, maar brengen ook nieuwe dreigingen zoals bijvoorbeeld hacking en identiteitsfraude met zich mee.

De omvang en ernst van de digitale dreiging in Nederland zijn nog steeds aanzienlijk en blijven zich ontwikkelen. We hebben tegenwoordig te maken met een continue digitale dreiging voor de nationale veiligheid. De Nederlandse maatschappij en economie zijn volledig afhankelijk geworden van digitale middelen, waarbij de gevolgen van aanvallen en uitval groot en zelfs maatschappij-ontwrichtend kunnen zijn.

Cybercrime is een probleem dat in razend tempo groeit en de consequenties worden helaas steeds groter. Met onze expertise zorgen wij voor een maatwerk oplossing, zodat onze opdrachtgevers veiliger en weerbaar zijn.

Jouw werkveld

Binnen Security & Risk Management werk je binnen de vitale infrastructuur van Nederland en gericht om het volwassenheidsniveau van informatiebeveiliging van organisaties te borgen als een hygiëne factor. Dit alles met als doel de weerbaarheid tegen technische- en bedrijfsrisico’s te vergroten, omdat lang niet alle organisaties in Nederland de nodige basismaatregelen nemen om cyberaanvallen af te weren. Dit wil zeggen dat jij jouw expertise in gaat zetten om klanten te adviseren rondom diverse complexe vraagstukken in informatiebeveiliging en jij zorgt voor de implementatie en borging hiervan.

Met een multidisciplinair team van gecertificeerde professionals kijken we centraal vanuit een integrale benadering naar de Techniek (beveiligingsoplossingen), Organisatie (beleid), en Mens (awareness). Dit doen wij door op een Agile manier gebruik te maken van een proactieve en doorlopende security-aanpak.

Ordina Security & Riskmanagement groeit! We hebben een stevige marktpositie en een grenzeloze ambitie om dit verder uit te bouwen in de komende jaren.

Jouw ontwikkeling

Wij vinden ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk. Wij bieden je daarom voldoende ruimte om jezelf zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Hiervoor hebben wij onder andere onze eigen Ordina Academy.

Kortom: wil jij continu leren en uitgroeien tot expert in het vakgebied van Security & Risk Management? En durf jij de uitdaging aan om Nederland dagelijks veiliger en weerbaarder te maken?

Bekijk dan onze vacatures en solliciteer nu!