SMART Technologies

SMART: waar innovatie maximaal waarde toevoegt. Daag de status-quo uit in de wereld van datatechnologie
Interesse in SMART Technologies?

De nieuwste technologieën slim combineren. Met het oog op dataverzameling, -verwerking én -presentatie. Denk virtual & augmented reality, artificial intelligence, machine learning en Internet-of-Things. An ordinary day bij SMART Technologies. Een club van zo’n dertig professionals die elke dag in hun handen wrijven. Omdat ze de status-quo in de datawereld weer mogen uitdagen. Wanna join?

Waarde uit nieuwe tech

Het team van SMART Technologies verlegt grenzen in het vakgebied. Door adequaat gebruik te maken van de aanwezige mix aan specialismes. En daarmee innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor de industrie, zorg, overheid en financiële markt. Samen met klanten onderzoek je waar én hoe innovatie maximale waarde kan toevoegen. Of dit nu met VR/AR, AI/ML of IoT is, het doel is hetzelfde: intelligente datagedreven organisaties realiseren.

Groeipodium voor jouw talent

In ons team heerst een pioniersgeest met visie. Verantwoordelijkheid nemen en proactief zoeken naar de nieuwste ontwikkelingen is intrinsiek gedachtengoed. Dagelijks dagen wij elkaar uit om op zoek te gaan naar de ideale balans tussen techniek, creativiteit en ondernemerschap. Daarin zijn we kritisch, maar vooral hands-on en doelgericht. We werken vaak op basis van co-creatie en dat maakt ons succesvol in het behalen van concrete, relevante resultaten. Doe mee!