fbpx

Supply Chain Optimization

Sluit je nu aan bij Ordina Supply Chain Optimalization

Bekijk alle vacatures in Supply Chain Optimization

Het Ordina Supply Chain Optimization-team is een topspeler op het gebied van planningsoplossingen. Wij helpen onze klanten ingewikkelde planningspuzzels op te lossen en we ondersteunen bij de implementatie en het beheer van APS-software.

Als je houdt van hersenkrakers, dan ben je hier op je plek. Onze professionals hebben een achtergrond in wiskundige optimalisatie, operationeel onderzoek, informatica en kunstmatige intelligentie. Door die kennis te bundelen in een High performance team, leren we elke dag van elkaar en vinden we een optimale oplossing voor elke klantvraag. Van thuiszorg tot vliegveld, van belastingdienst tot haven: we werken in alle sectoren.

Interne opleiding

Om je de fijne kneepjes van het vak te leren, biedt Ordina jou een intern opleidingstraject. Door middel van e-learnings en intensieve begeleiding van een ervaren consultant, kun je snel volop meedraaien in onze High performance teams. Je sluit het opleidingstraject af met een uitdagende demo-challenge, waarbij je al het geleerde kunt toepassen. Je lost de demo-challenge in teamverband op en samen met je collega’s presenteer je de resultaten aan ervaren consultants.