Testing

Testen is weten! Regisseer innovatieve testtrajecten van A tot Z.
Interesse in Testing?

Regisseer testtrajecten van A tot Z. Met Agile/DevOps, Mobile, Security en Testautomatisering. Om bugs of technische hick-ups te voorkomen. In een wereld van steeds slimmere apparaten. Denk pacemakers, zelfrijdende auto’s of online banking-tools. Met jouw ontwikkeling als speerpunt. Dat is werken bij Ordina. Wij zorgen voor software die de digitale wereld draaiende houdt. Test mee!

Agile testen

Bij ons werk je op projectbasis voor klanten als Rabobank, NS, ProRail en ING. Vaak als onderdeel van een high performance team waarin je perfect op elkaar bent ingespeeld en samen streeft naar grensverleggende software. Elke dag weer. En dat vanuit een open en no-nonsens community van 160 specialisten die delen als het nieuwe vermenigvuldigen zien. We bieden je bovendien alle faciliteiten om uit te groeien tot master in je vak.

Groeipodium voor talent

Je kunt een ongelimiteerd aantal trainingen volgen binnen de Ordina Academy. En krijgt de vrijheid om (internationale) seminars bij te wonen. Voor actuele en diepgaande kennis. Omdat persoonlijke ontwikkeling de basis is voor het succes van onze unit. En omdat voorop lopen begint met inspiratie natuurlijk. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op. Test of Ordina bij jou past.