Testing

Testen is weten! Regisseer innovatieve testtrajecten van A tot Z.
Ordina AUTO|Q: de leukste testing club van Nederland

Ordina Testing is een club van bedenkers, bouwers en beheerders die werkt aan een digitale wereld en behoort tot de kopgroep van de IT-sector in Nederland. Door de nieuwste technologische ontwikkelingen op de voet te volgen weten we die positie ook te behouden.

We zijn een full-stack-dienstverlener die, zoals de naam aangeeft, alles zelf in huis heeft op IT-gebied. Dat betekent binnen Ordina Testing dat er mensen rondlopen met een brede kennis van Agile/DevOps, Mobile, Security en testautomatisering.

Niet in de laatste plaats is Ordina een bedrijf dat oer-Hollands is: warm en menselijk, maar ook recht door zee. Dit houdt in dat, als jij duidelijk voor ogen hebt waar je naartoe wilt en waarom dat is, we in jou investeren: Jij geeft aan welke certificeringen je wilt halen. Hierbij kun je denken aan Agile, SAFE, Scrum Master, Product Owner, DevOps, TMap NEXT® en ISTQB, via trainingen of het doorlopen van masterclasses als Java, Consultancy en Samen leren en excelleren.

Dankzij korte lijnen krijg je de ruimte en middelen om je carrière binnen een vriendelijke en familiaire sfeer vorm te geven. Als jij een training wilt volgen of een (internationale) seminar wilt bijwonen, dan kan dat. Vind je het leuk om je kennis te delen en minder ervaren collega’s te begeleiden aan de hand van bijvoorbeeld sprekerstrainingen, dan kan dat. Wil je je intern laten omscholen als je ambities veranderen, dan kan ook dat.

Community

Ordina AUTO|Q is de Ordina testcommunity die bestaat uit bevlogen en trotse testprofessionals, die samen het verschil maken in innovatieve projecten bij onze klanten. Je werkt in High Performance Teams waarin we mensen matchen op specialisme én persoonlijkheid. We hebben een sterke focus op kwaliteit, volgen de laatste trends in testautomatisering op de voet en delen al onze kennis om ons vakmanschap te blijven verbreden en zo samen meer te zijn dan de som van de individuen. Bij Ordina AUTO|Q geef je zelf richting aan je ambities en je ontwikkeling en de reis wordt vanuit AUTO|Q gefaciliteerd.