fbpx

Vincent Meijer, Directeur Cyber Security & privacy, over plannen minister Grapperhaus

‘Continu alle updates installeren alleen, lost het probleem niet op’, zegt Vincent Meijer van Ordina in het Financieele Dagblad, naar aanleiding van de plannen van minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus om bedrijven te dwingen updates te installeren om zo de digitale veiligheid te verbeteren. ‘Daarmee kun je oneindig doorgaan en budgetten zijn niet oneindig’, legt hij uit.

Volgens Vincent is het beter om op basis van inzicht in de primaire processen van een bedrijf de risico’s in kaart te brengen en vervolgens veel gerichter en effectiever updates toe te passen. Met zijn collega cyberbeveiligers is hij van mening dat de maatregelen van de overheid niet tot verplichte afvinklijstjes moeten leiden.

Security & Privacy

Met onze businesspropositie Security & privacy maken we de IT-infrastructuur van onze klanten veilig en weerbaar tegen aanvallen. We verhogen de veiligheid en weerbaarheid van onze klanten met een integrale aanpak, waarin techniek, organisatorische vraagstukken en personele aspecten zijn meegenomen.

Benieuwd naar onze visie op het gebied van cyberveiligheid?  Neem dan contact op met Vincent Meijer, tel: 030-663 7000, e-mail: vincent.meijer@ordina.nl