fbpx

VMware

Slim je datacenter en applicatielandschap moderniseren

Als organisatie weet u ondertussen dat “digitaal” cruciaal is voor uw toekomst. Toch hebben veel bedrijven moeite om echt digitaal te accelereren. Mogelijk omdat de basis niet goed zit. Een mix van ad-hoc digitale initiatieven én van systemen. Investeert u wel in digitale oplossingen die aansluiten bij uw bedrijfsstrategie en die echt waarde opleveren?
Ordina staat graag even stil bij hoe u werkt en hoe uw digitaal landschap daar – al dan niet – bij aansluit. Onze specialisten staan u bij met raad en daad: hoe kan u uw IT-basis goed zetten en nieuwe digitale initiatieven met impact definiëren.
Wij doen een beroep op VMware technologie om uw IT te vereenvoudigen en te versnellen.

VMware partnership

VMware is koploper wat betreft virtualisatie en software voor cloudinfrastructuren.
Ordina is VMware Partner en behaalde de onderscheiding van Advanced Partner na het succesvol doorlopen van het VMware Partner Connect-programma.

VMware reikt Master Services Certificates (MSC)s uit aan partners als bewijs dat zij grondige kennis hebben op een specifiek gebied en de expertise bezitten om de bijbehorende VMware-oplossingen te implementeren.

Ordina heeft een dedicated team met VMware Master Services- en Solution Competency certificering en combineert vandaag z’n kennis en kunde met de VMware-technologie om virtualisatie- en cloud computing oplossingen te ontwikkelen, te implementeren en te beheren voor klanten.

Ordina & VMware

VMware claimt de beste cloudarchitectuur voor het moderniseren van applicaties. Door hun benadering van multi-cloudarchitectuur kunnen nieuwe apps sneller en eenvoudiger ontwikkeld, in gebruik genomen, beheerd en beveiligd worden.
Ordina & VMware bieden u, op basis van hun technologie, kennis en ervaring de meest vooraanstaande cloudarchitectuur voor het moderniseren van uw applicaties.
Migraties tussen cloudomgevingen mét behoud van data- en applicatiebeveiliging verlopen naadloos.
Met de meeste hybride cloudopties – geleverd met belangrijke partners zoals AWS, Azure, Google Cloud, IBM Cloud en Oracle Cloud – hebben gebruikers toegang tot de kracht van toonaangevende hyperscale clouds binnen de VMware-infrastructuur.
Ordina consultants realiseerden reeds meerdere projecten bij verschillende klanten en volgen de evolutie van het brede VMware-portfolio. Zij zien de VMware-technologie als een robuuste en veilige basis voor uw multi-cloudstrategie. Zonder het risico van vendor lock-in, met behoud van maximale flexibiliteit.

Wat kan Ordina voor u doen?

Aarzel niet met ons contact op te nemen voor:

 • Portfolio navigatie
  Advies en ondersteuning met betrekking tot uw IT-architectuur en mogelijke optimalisatiemogelijkheden op korte en lange termijn.
 • Multi-cloud platform
  Op basis van VWware Cloud bereiden we uw multi-cloud landingzone voor. We bouwen en beheren een moderne, consistente infrastructuur, gebruik makende van uw datacenter in combinatie verschillende cloud platformen waardoor bestaande applicaties kunnen gemigreerd, gemoderniseerd of uitgebreid worden.
 • App modernisering
  We realiseren de voor u de meest cost-efficiënte vervolgstap voor uw software toepassingen, gaande van lift&shift, replatforming, (her-)implementatie, tot het beheer van uw legacy systemen. Ordina is hierbij in staat om u end-to-end te ontzorgen.
 • DevOps transformatie teams
  Met onze High Performance Team aanpak begeleiden wij u naar de DevOps mindset en helpen wij u om uw IT organisatie te transformeren. Onze ontwerpers en engineers werken samen met uw ontwikkelingsteams, van concept tot code tot productie. We gebruiken agile ontwikkelmethoden en best practices voor productontwerp om een applicatie op te leveren die optimaal gebruikmaakt van microservices en API’s.

Wilt u uw IT-landschap vereenvoudigen en flexibeler diensten aanbieden?
Hebt u vragen over ons partnership met VMware?
Vragen over de VMware Tanzu oplossing?
Vragen over de Kubernetes, Heptio, Pivotal, Cloud Foundry?
Of wil u gewoon sparren met een ervaren VMware consultant?

Ook relevant