fbpx

Voordracht Caroline Princen als commissaris bij Ordina NV

De Raad van Commissarissen van Ordina is voornemens om, op voordracht van de Stichting Prioriteit Ordina Groep, aan de Algemene Vergadering van 26 april 2018 voor te stellen om, per het einde van de Algemene Vergadering van 26 april 2018, Caroline Princen te benoemen tot commissaris bij Ordina N.V. De Raad van Commissarissen heeft tevens het voornemen om haar, per genoemde datum, te benoemen tot voorzitter van de Raad van Commissarissen. Zij volgt, indien het voorstel wordt aangenomen, Johan van der Werf (Nederlandse nationaliteit, 1952) op, die sinds 2010 als commissaris verbonden is aan Ordina.

Caroline Princen (Nederlandse nationaliteit, 1966) is vice-voorzitter van de Raad van Toezicht van het Universitair Medisch Centrum Utrecht, lid van de Raad van Commissarissen Royal Flora Holland en lid Raad van Toezicht Filminstituut EYE. Zij was lid van de Raad van Bestuur van ABN Amro van 2010-2017.

Johan van der Werf, voorzitter van de Raad van Commissarissen: Ik ben verheugd met de voorgestelde komst van Caroline Princen in onze Raad van Commissarissen. Caroline Princen is een ervaren bestuurder en toezichthouder, ze heeft inzicht en ervaring in vele sectoren in Nederland en in de overheid. Caroline Princen heeft ook goede ervaring in werken met hoog gekwalificeerde medewerkers en op HR gebied en dat is voor Ordina van belang. De Raad van Commissarissen zal haar op 26 april 2018 met genoegen aan de Algemene Vergadering voorstellen.

Meer informatie aangaande de voorgestelde benoeming zal worden opgenomen in de agenda en oproeping voor de Algemene Vergadering van 26 april 2018, die beschikbaar zal zijn op www.ordina.nl vanaf 15 maart 2018.

Download